Στην Περιφέρεια Κρήτης μαθητές του προγράμματος ERASMUS και του γυμνασίου Αρχανών

στην-περιφέρεια-κρήτης-μαθητές-του-πρ-1438470

Την Περιφέρεια Κρήτης, επισκέφθηκαν εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες από την Σλοβακία, την Ιταλία και την Πορτογαλία, που μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS, με τίτλο “Children’s Rights in Digital Stories”, μαζί με το Γυμνάσιο Αρχανών.

Τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας υποδέχτηκε εκ μέρους του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης,

Απασχόλησης και Νέας Γενιάς, Έφη Κουτεντάκη.

Η Αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε τη χαρά της που υποδέχεται τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα και τόνισε τη σπουδαιότητα ανάλογων δράσεων στην επικοινωνία, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και τη συνέργεια των ευρωπαίων πολιτών.

«Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε ότι αγωνίζεστε για πανανθρώπινα δικαιώματα και αξίες. Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψετε στις πατρίδες σας, με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Κρήτη, την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και ότι θα θέλετε να έρθετε ξανά. Η Περιφέρεια Κρήτης είναι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε στη διάρκεια της παραμονής σας εδώ», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης και αποχαιρέτησε τους επισκέπτες, αφού τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook