Στην νέα Εθνική Πινακοθήκη Κάρολος και Καμίλα – Τους υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός | Photos

στην-νέα-εθνική-πινακοθήκη-κάρολος-κα-1196799

Στην Ελλάδα έφτασε λίγο μετά τις 17:30 της Τετάρτης ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, έπειτα από πρόσκληση του Ελληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε άρθρο της, η «Daily Mail» σχολιάζει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα πραγματοποιούν στη χώρα μας την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό για φέτος, ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος αναρρώνει από επέμβαση καρδιάς στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Alkis Konstantinidis/Pool via AP

«Ο Κάρολος επισκέπτεται τη »γη του παππού του»: Ο πρίγκιπας ταξιδεύει στην Ελλάδα για το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό φέτος, καθώς αυτός και η Καμίλα συνεχίζουν τα βασιλικά τους καθήκοντα, καθώς ο πατέρας του Φίλιππος αναρρώνει από καρδιοχειρουργική επέμβαση στο Κάστρο του Γουίνδσορ», είναι ο εκτενής τίτλος της «Daily Mail».

Alkis Konstantinidis/Pool via AP

Η περιγραφή «γη του παππού μου» αποτελεί σχόλιο του πρίγκιπα Καρόλου, όπως σημειώνει το βρετανικό μέσο, σε μια αναφορά στον πατέρα του Φίλιππου, τον πρίγκιπα Ανδρέα της Ελλάδας και της Δανίας.

Alkis Konstantinidis/Pool via AP

«Η Ελλάδα μπορεί να βασίζεται στους φίλους της στο Ηνωμένο Βασίλειο»

Στη συνέχεια, η «Daily Mail» περιγράφει αναλυτικά το πρόγραμμα του πριγκιπικού ζεύγους, ενώ κάνει μνεία για την παρουσία τους στο δείπνο που θα παραθέσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, κατά την αντιφώνησή του στο δείπνο, αναμένεται να στείλει ένα μήνυμα φιλίας, κάνοντας λόγο για «ισχυρούς δεσμούς» που ενώνουν την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. «Αυτού Εξοχότης, σήμερα, όπως και το 1821, η Ελλάδα μπορεί να βασίζεται στους φίλους της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι δεσμοί μεταξύ μας είναι ισχυροί και ζωτικοί, και κάνουν μια βαθιά διαφορά στην κοινή ευημερία και ασφάλειά μας. Ακριβώς όπως οι ιστορίες μας συνδέονται στενά μεταξύ τους, το ίδιο ισχύει και για το μέλλον μας».

Φωτογραφία: AP Photo/Yorgos Karahalis

Η στιλιστική επιλογή της Καμίλα

Οπως σε κάθε άρθρο της για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η «Daily Mail» ενημερώνει και τις στιλιστικές επιλογές τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, επέλεξε ένα μπλε και άσπρο φόρεμα της Fiona Clare, κάπα διά χειρός της Anna Valentine και μάσκα προσώπου με φτερά που της έστειλε ένας πολίτης.

Φωτογραφία: Χάρης Ακριβιάδης/EUROKINISSI
Φωτογραφία: IntimeNews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook