Στην Κρήτη παραμένει ο Αλέξης Τσίπρας: Αυτό είναι το πρόγραμμά του Πρωθυπουργού σε Ηράκλειο – Ρέθυμνο – Χανιά

στην-κρήτη-παραμένει-ο-αλέξης-τσίπρας-852893

Ολιγοήμερες Πασχαλινές διακοπές πραγματοποιεί στην Κρήτη ο Πρωθυπουργός με την οικογένειά του που πέρασαν το Πάσχα στο αγαπημένο τους Ροδάκινο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr η οικογένεια Τσίπρα επιδίδεται σε μικρές ιδιωτικές εξορμήσεις μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το επίσημο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού ξεκινά την Πέμπτη από το Ηράκλειο όπου θα γίνουν τα εγκαινία του δρόμου  Χερσόνησος – Γούρνες, ενός έργου ύψους 50 εκατ. ευρώ, το οποίο παρέμενε στάσιμο από το 2012 και το οποίο αποδόθηκε στην κοινωνία της Κρήτης, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα γίνουν από τον Πρωθυπουργό και τα εγκαίνια του διυλιστηρίου του Αποσελέμη αλλά και του δρόμου Ηράκλειο – Μεσσαρά.

Την Παρασκευή το πρωί, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στο Ρέθυμνο ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 7:30, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο του εθνικού σταδίου Χανίων.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Στην Κρήτη παραμένει ο Αλέξης Τσίπρας: Αυτό είναι το πρόγραμμά του Πρωθυπουργού σε Ηράκλειο – Ρέθυμνο – Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook