Στην Κρήτη ο Πιτσιλής μετά τον ξυλοδαρμό των δύο εφοριακών κατά την διάρκεια ελέγχου

στην-κρήτη-ο-πιτσιλής-μετά-τον-ξυλοδαρ-901319

Εκτάκτως στο Ηράκλειο βρίσκεται ο διοικητής της ΑΑΔΕ, κ. Γ. Πιτσιλής, με αφορμή το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο, με θύμα τους δύο εφοριακούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο εφοριακοί που ξυλοκοπήθηκαν, ανήκαν σε κλιμάκιο της ΑΑΔΕ Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι οι ελεγκτές πίστωσαν παράβαση στον οδηγό του φορτηγού και μάλιστα όταν του ζήτησαν κάποια παραπάνω στοιχεία, εκείνος αντέδρασε πετώντας τους πέτρες, επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γρονθοκόπησε τη γυναίκα.

Τα θύματα του ξυλοδαρμού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και θα τους επισκεφτεί ο διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλής.

Διευκρινίζεται ότι η άτυχη γυναίκα, μετά το περιστατικό και σύμφωνα με πληροφορίες περιθάλπεται στο τμήμα βραχείας νοσηλείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου και επιθυμεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου με ασθενοφόρο, το συντομότερο δυνατόν.

Φέρει αιμάτωμα στο αυτί από τη δύναμη των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον οδηγό του φορτηγού, ενώ η αξονική τομογραφία δεν έδειξε κάποιο άλλο σοβαρό τραύμα.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί επίσημα και θα λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Ο δράστης, μετά το περιστατικό τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook