Στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας – Σχέδιο έκτακτης ενίσχυσης της κοινωνίας και όχι των καρτέλ

στην-κρήτη-ο-αλέξης-τσίπρας-σχέδιο-έκ-1414364

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί και το Αρκαλοχώρι

Με περιοδεία στο κέντρο της πόλης και επαφές με εκπροσώπους των τοπικών φορέων ξεκίνησε την επίσκεψη του στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας  στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενόψει του 3ου συνεδρίου του κόμματος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων, θα έχει επαφές με τους τοπικούς φορείς, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί το Αρκαλοχώρι.

Ο κ. Τσίπρας παρευρλεθηκε σε κλειστή σύσκεψη με τον πρόεδρο του ΕΒΕΗ, της ΟΕΒΕΝΗ και του Εμπορικού Συλλόγου.

Ενώ, σε δηλώσεις του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για τρομακτικές αυξήσεις που έφεραν σε απόγνωση τον κόσμο, τόνισε ότι η κοινωνία “πληρώνει” τα ‘σπασμένα’ της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τους χειρισμούς της στον τομέα της ενέργειας και στο θέμα της ΔΕΗ κατηγορώντας την για ανοχή στα καρτέλ της αισχροκέρδειας. Επέμεινε στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για διενέργεια εκλογών τονίζοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη λεηλατεί την κοινωνία και αυτό πρέπει να σταματήσει!

Στην συνέχεια θα επισκεφθεί τον Προφήτη Ηλία για συζήτηση με φορείς του πρωτογενή τομέα.

Το απόγευμα στις 6:30 το απόγευμα θα επισκεφτεί το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι και στις 7.30 το απόγευμα θα έχει σύσκεψη με τους προέδρους, του Εργατικού Κέντρου, του Σωματείου Επισιτισμού – Τουρισμού, του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Τέλος στις 8.15 το βράδυ θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, στα γραφεία της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook