Στην Κρήτη η Βικτόρια Χίσλοπ – Τι λέει για τα γυρίσματα της σειράς “Καρτ Ποστάλ”

Στην Κρήτη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Βικτόρια Χίσλοπ όπου παρακολουθεί από κοντά τα γυρίσματα της νέας σειράς που φέρει την υπογραφή της, του «Καρτ Ποστάλ» το οποίο θα προβληθεί από την ΕΡΤ.

Η συγγραφέας παραχώρησε συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου για λογαριασμό της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στην Ελλάδα, καθώς είναι πολιτογραφημένη Ελληνίδα αλλά και στο ενδεχόμενο να γίνει σειρά το Νησί 2.

«Έφτασα στην Κρήτη δυο μέρες πριν. Την Τρίτη θα πάω για το γύρισμα» ανέφερε η Βικτόρια Χίσλοπ και πρόσθεσε πως: «Στο Λονδίνο κάναμε κάποια γυρίσματα για την σειρά στο σπίτι μου. Συμμετέχω ως πελάτισσα της πρωταγωνίστριας. Η πρωταγωνίστρια Μάργκαρετ Κλούνεϊ θα έρθει στην Κρήτη τον Ιούλιο για το τελευταίο επεισόδιο

«Ένιωθα Ελληνίδα, η Ελλάδα έχει κερδίσει ήδη την καρδιά μου» είπε η Βικτόρια Χίσλοπ και θυμήθηκε τη μέρα που πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα: «Πέρσι έχασα τη μητέρα μου. Το μόνο πράγμα που ήθελα να κάνω τον Ιούλιο ήταν να την πάρω τηλέφωνο και να της το πω».

Η Βικτόρια Χίσλοπ είχε όχι στο Hollywood και προτίμησε να γίνει το Νησί σειρά για λογαριασμό του Mega. Η σειρά πλέον έχει χαρακτηριστεί θρυλική. «Δεν είναι τα χρήματα το μόνο πράγμα που είναι σημαντικό αλλά η ψυχή. Αν κάναμε το Νησί με το Hollywood θα ήταν με τέρατα» είπε και αναφέρθηκε στο δεύτερο μέρος της ιστορίας το οποίο και έγραψε κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.

«Η ιστορία αρχίζει μια νύχτα του Αυγούστου με το θάνατο της Άννας είναι μια νύχτα που φεύγουν όλοι οι λεπροί από την Σπιναλόγκα» ανέφερε η Βικτόρια Χίσλοπ και πρόσθεσε: «Μπορεί να γίνει σειρά, το καλύτερο θα ήταν να παίξουν οι ίδιοι ηθοποιοί».

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ