Στην Κρήτη η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταε κβο ντο I.T.F

στην-κρήτη-η-διοργάνωση-του-πανελληνί-494493

Από 21 έως 23 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο Κλειστό γυμναστήριο ‘’Δυο Αορακια’’ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο I.T.F Εφήβων Νεανίδων/Ανδρών Γυναικών.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 700 αθλητές όλων των σωματείων της χώρας που καλλιεργούν το άθλημα.

Τη μεγάλη αυτή διοργάνωση συνδιοργανώνουν με την Αθλητική Ομοσπονδία Ταεκβοντο Ελλάδας ο Α.Γ. Σ. Τάλως Ηρακλείου , 5 σύλλογοι της Κρήτης (Α.Σ.Μ.Α. Χερσονήσου, ,Α.Σ. Κρητική Ακαδημία Ηρακλείου, Α.Σ. Χερσονήσου, Α.Σ. Κρητική Ακαδημία Ιεράπετρας,Α.Σ. Τάλως Αγίου Νικολάου) και ο Α.Σ.Τρισκελής, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δημου Ηρακλείου.

Οι προπονητές των Κρητικών συλλόγων: Τζανίδης Ηλίας, Στασινόπουλος Δημήτρης, Κουλουγουσίδης Δημήτρης, Τουρλάκης Γεώργιος, Τουρλάκης Δημήτρης, Καλαϊτζάκης Κώστας και Πυνηρτζής Γιώργος έχουν άριστη συνεργασία με την Ελληνική ομοσπονδία του Ταεκβοντο I.T.F με στόχο η μεγάλη αυτή διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Οι αθλητές αγωνίζονται στα Tull (Σκιαμαχια), Sparring (Μάχη), Self Defense (Αυτοάμυνα), Εναέριες Τεχνικές και στο Power Test (Θραύσεις).

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητές καθώς αποτελεί το βασικό κριτήριο για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πράγα τον Απρίλιο του 2020.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook