Στην Κρήτη για διακοπές γνωστή Αμερικανίδα δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας

στην-κρήτη-για-διακοπές-γνωστή-αμερικ-1475165

Δεν πέρασε απαρατήρητη για όσους τη γνωρίζουν, μία από τις πιο πλούσιες γυναίκες του πλανήτη, η οποία ήρθε στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές. Η Lynsi Lavelle Snyder, Ellingson, η οποία συγκαταλέγεται στις λίστες του forbes με τους δέκα πιο νέους πλούσιους δισεκατομμυριούχους του κόσμου είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρίας In and Out Burger και η άφιξη πριν λίγα 24ωρα στο νησί προκάλεσε αίσθηση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Creta24, την προηγούμενη Τετάρτη προσγειώθηκε απευθείας από αμερικανικό αεροδρόμιο στο «Νίκος Καζαντζάκης», ένα airbus 330 το οποίο μετέφερε 70 άτομα, τα οποία σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, είναι υπάλληλοι της δισεκατομμυριούχου από την Αμερική. Την επόμενη ημέρα, στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου προσγειώθηκε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος μέσα στο οποίο βρίσκονταν η ίδια, συγγενείς της και στενοί συνεργάτες της. Προορισμός της ήταν η περιοχή της Ελούντας και της Πλάκας όπου κατέλυσαν σε πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής.

Κάτοικοι του νομού Λασιθίου που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ανέφεραν ότι δύο γνωστές ψαροταβέρνες κλείστηκαν για την εξυπηρέτηση των 100 περίπου ατόμων που ήρθαν στην Κρήτη από την Αμερική. Προχθές με τα ίδια αεροσκάφη με τα οποία αφίχθηκαν, αναχώρησαν για τη Σαντορίνη

Η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας

Η Lynsi Lavelle Snyder-Ellingson είναι Αμερικανίδα επιχειρηματίας δισεκατομμυριούχου, ιδιοκτήτης και κληρονόμος της εταιρείας In-N-Out Burger. Είναι το μόνο παιδί της Lynda και του H. Guy Snyder και το μοναδικό εγγόνι του Χάρι και της Esther Snyder, που ίδρυσαν το In-N-Out το 1948, σύμφωνα με το Wikipedia

Η περιουσία της 40χρονης υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 4,2 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με το Forbes

Σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index , το 2012, η Snyder ήταν η νεότερη Αμερικανίδα δισεκατομμυριούχος. Ως αποκλειστική δικαιούχος των οικογενειακών καταπιστευμάτων, είναι επί του παρόντος η πλειοψηφική ιδιοκτήτρια του In-N-Out και τελικά έλαβε τον έλεγχο της μετοχής της εταιρείας στο σύνολό της στα 35α γενέθλιά της, καθιστώντας τη μοναδική ιδιοκτήτρια.

Η Snyder ανέλαβε την ιδιοκτησία του μεριδίου του πατέρα της στο In-N-Out (50% της εταιρείας) στα 30ά της γενέθλια και κληρονόμησε το υπόλοιπο της εταιρείας που δεν ήταν ήδη εμπιστευμένο για εκείνη όταν πέθανε η γιαγιά της Esther. Η Σνάιντερ απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας όταν έκλεισε τα 35 της.

Τον Φεβρουάριο του 2013, κατατάχθηκε για πρώτη φορά δισεκατομμυριούχος από τον Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg , με βάση μια εκτίμηση In-N-Out 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Την ίδια χρονιά, κατατάχθηκε στο Νο. 93 στην ετήσια λίστα Hot 100 του Maxim .

Η ίδια έχει ανεπτυγμένη φιλανθρωπική δράση, χρηματοδοτεί την Healing Hearts & Nations (HHN), μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που χτίζει εκπαιδευτικά κέντρα στην Αφρική και την Ινδία και εκπαιδεύει ηγέτες της τοπικής κοινότητας με σκοπό την παροχή διαφορετικών μορφών συμβουλευτικής στον μειονεκτούντα τοπικό πληθυσμό. Συμμετέχει επίσης ενεργά στο In-N-Out Burger Foundation, το οποίο υποστηρίζει κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Η 40χρονη έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει τέσσερα παιδιά.

Πηγή: creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook