Στην κορυφή ο Χανιώτης Τζωρτζάκης! Νέες επιτυχίες στην ποδηλασία

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποιεί η Εθνική μας ομάδα ποδηλασίας δρόμου των Ανδρών στον δυνατό διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Αιγύπτου.

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης βρίσκεται στην 1η θέση της γενικής μετά την ολοκλήρωση
και του 3ου ετάπ, το οποίο κέρδισε ο Στέλιος Φαραντάκης.

«Η Εθνική μας ομάδα παρουσιάζεται και στην Αίγυπτο πολύ πειθαρχημένη και ώριμη και θα παλέψει μέχρι το τέλος για τη νίκη. Οι συνθήκες είναι δύσκολες αλλά όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους», σημείωσαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μιχάλης Φαραντάκης και Στέφανος Λυραντωνάκης.

Κυριάρχησε η ελληνική ομάδα και στο 3 ο ετάπ (140 χλμ.), με απόλυτη πειθαρχία και ομαδικότητα. Ο Στέλιος Φαραντάκης με ξεκόλλημα πήρε τη νίκη και την πρώτη θέση, 20’ μπροστά στα τελευταία 5χλμ. Το γκρουπ κέρδισε ο Μπούγλας παίρνοντας την 2 η θέση στο ετάπ και ο Τζωρτζάκης ήταν 6 ος , χωρίς να χάσει την πρωτοπορία στον Γύρο και την κίτρινη φανέλα.

Στο 2ο ετάπ (140χλμ.) ο Τζωρτζάκης ήταν 6ος , Μπούγλας 8ος , ο Κυριακίδης 19ος , ο Φαραντάκης 30ος και ο Κορτσιδάκης 35ος .
Στην γενική παραμένει λοιπόν 1ος –όπως και ξεκίνησε- ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, ο Στέλιος Φαραντάκης ανέβηκε στην 5η θέση, ο Γιώργος Μπούγλας στην 6η και ο Μιχάλης Κορτσιδάκης στην 7η , ενώ σημαντική είναι η βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα και ο Γιάννης Κυριακίδης.

Έτσι η Εθνική μας ομάδα κράτησε την Γενική στο Γύρο, συνεχίζοντας την συλλογή βαθμολογίας που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Το αυριανό 4ο ετάπ, 149χλμ. θα διεξαχθεί στην έρημο με πολύ αέρα και ζέστη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αλλά και τύχη.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πόσοι άραγε γνωρίζουν γι’αυτες τις επιτυχίες.Δεν θυμάμαι ποτέ αθλητική ενημέρωση (tv ή radio)να ξεκίνησε με αναφορά στην ποδηλασία ακόμη και σε μεγάλες στιγμές για το εθνόσημο σαν κι αυτή.Αλλα βλέπεις εδώ η μπάλα μονοπωλεί… πουλάει τρελά.Ειμαστε πολύ μπροστά σαν λαός για να κάνουμε αυτά που βλέπεις στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες…να βγούμε στον δρόμο όταν γίνεται ένας ποδηλατικός αγώνας στα μέρη μας.Συγχαρητηρια σε όλους όσους ασχολούνται πραγματικά ,από ερασιτέχνες, αθλητές, προπονητές ομάδων και πιο πολύ σ αυτά τα παιδιά που μας κάνουν περήφανους εκτός συνόρων!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ