Στην εντατική με κορονοϊό ο Στάθης Αγγελόπουλος

στην-εντατική-με-κορονοϊό-ο-στάθης-αγγ-1256590

Στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται ο Στάθης Αγγελόπουλος αφού νόσησε από κορονοϊό

Σύμφωνα με το ereportaz ο τραγουδιστής δεν είχε εμβολιαστεί και έτσι προσβλήθηκε από τον ιό ο οποίος όχι μόνο τον έριξε στο κρεβάτι αλλά τον οδήγησε και στο νοσοκομείο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μπήκε και στην Εντατική καθώς έτσι έκριναν οι θεράποντες γιατροί του.

Παρά τα όσα πέρασε και ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα αφού ήδη άρχισε να επανακάμπτει και να δείχνει καλύτερη κλινική εικόνα.

Κάτι που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να βγει από την εντατική και να βρεθεί σε κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου Σωτηρία. Ο δρόμος όμως για να πάρει και ο εξιτήριο ώστε να γυρίσει σπίτι του είναι αρκετά μακρύς ακόμα καθώς θα χρειαστεί να αναρρώσει πλήρως μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι του και στους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Στάθης Αγγελόπουλος μόνο τα καλύτερα έχει να πει για το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που κάνουν καθημερινά ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με εκείνον.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος θα συνεχίσει για το επόμενο διάστημα να δίνει σκληρό αγώνα για να σταθεί και πάλι στα πόδια του και ευχή όλων είναι αυτό το διάστημα να είναι σύντομο ώστε να επιστρέψει και πάλι στην αγκαλιά των ανθρώπων που αγαπά και νοιάζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook