Στην εντατική με κορονοϊό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης της ΑΝΕΚ

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού ανέβασε πυρετό και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη μετά από δυο ημέρες με πυρετό μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ήταν επί σειρά ετών ο ισχυρός άνδρας της ΑΝΕΚ Lines, ενώ μέχρι το 2013 βρισκόταν στο ΔΣ της Hellenic Seaways.

Η συγκεκριμένη είδηση έγινε γνωστή με ένα tweet του δημοσιογράφου Άγγελου Μενδρινού. Αρχικά έγραψε στο Twitter: «Καπετάνιε θα περάσει κι αυτή η φουρτούνα. Θα κωλώσεις για ένα κορoνoϊό; Είσαι μαχητής. Γρήγορα κοντά μας», και στη συνέχεια επανήλθε με νέο tweet που έλεγε: «Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε μονάδα εντατικής θεραπείας».

Πηγή: flash.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μμμμ..ναί είναι αυτός απο το “γνωστό”σόϊ (!) που επι εποχής του η ΑΝΕΚ πήρε την…κατιούσα!!! Ας του ευχηθούμε περαστικά μα όλα εδώ …πληρώνονται τελικά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ