Στην Ελλάδα Bono και Eric Clapton – Σε ποια νησιά περνούν τις διακοπές τους | Photos

στην-ελλάδα-bono-και-eric-clapton-σε-ποια-νησιά-περν-888023

Ο Μπόνο των U2 επέλεξε για ακόμη μία φορά την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Και δεν επέλεξε απλά τη χώρα μας για να ξεκουραστεί αλλά φρόντισε να ανεβάσει μία οικογενειακή φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό των U2 στο Instagram που έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια followers, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη διαφήμιση στην Ελλάδα.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην Ύδρα, στο σπίτι του Λέοναρντ Κόεν με την οικογένεια να ποζάρει στην γαλάζια πόρτα. Ο Μπόνο έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας στίχους από το τραγούδι «Bird on the Wire» του Κόεν.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Μπόνο πριν από την Ύδρα έκανε και ένα πέρασμα από την Αντίπαρο, καθώς «ανέβηκε» και η αντίστοιχη selfie στο Instagram.

Συγχρόνως, διακοπές στη Σύμη κάνει από το πρωί της Πέμπτης ο κιθαρίστας-θρύλος της ροκ, Ερικ Κλάπτον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερικ Κλάπτον έφτασε στη Σύμη, στην οποία βρέθηκε και η μητέρα της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας, με μεγάλη παρέα με ένα εντυπωσιακό σκάφος μήκους 70 μέτρων. Οι κάτοικοι εντυπωσιάστηκαν όταν τον είδαν να κάνει βόλτες στην παραλία του νησιού και κάποιοι του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο κιθαρίστας δεν αρνήθηκε αν και όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της Σύμης είναι πολύ διακριτικός και μετρημένος στη συμπεριφορά του. Αφού γευμάτισε σε γνωστή ταβέρνα του νησιού επέστρεψε στο σκάφος του ενώ σήμερα το πρωί επισκέφτηκε τις παραλίες της Σύμης.Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook