Στην Αθήνα ο Μίκι Ρουρκ για την ταινία «Άνθρωπος του Θεού» | Photos

στην-αθήνα-ο-μίκι-ρουρκ-για-την-ταινία-1103622

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Μίκι Ρουρκ για τα γυρίσματα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» (Μan of God) της Γελένα Ποπόβιτς, με θέμα της ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Ο αμερικανός ηθοποιός έφτασε νωρίς το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εμφανώς κουρασμένος, καθώς από Λος Άντζελες πέταξε για Νέα Υόρκη, στη συνέχεια για Παρίσι και από εκεί έφτασε Αθήνα. Μάλιστα προκειμένου να μην υπάρξουν φωτογραφίες της άφιξής του, βγήκε από την πύλη των αναχωρήσεων.

Φορώντας μάσκα και ντυμένος με το γνωστό του στιλ, τζιν, φούτερ και καουμπόικο καπέλο, ο 68χρονος ηθοποιός επιβιβάστηκε σε λιμουζίνα και κατευθύνθηκε στο Four Seasons Astir Palace Hotel, στη Βουλιαγμένη. Από αύριο και μέχρι την Κυριακή που κατά πάσα πιθανότητα θα αναχωρήσει για Αμερική, θα έχει καθημερινά γυρίσματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί και συνάντησή του με ανθρώπους του Υπουργείου Πολιτισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God), πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου ο Άρης Σερβετάλης, ενώ συμμετέχουν ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ και οι: Χρήστος Λούλης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κ.ά.

Τη μουσική της ταινίας γράφει ο σημαντικός Πολωνός συνθέτης που η μουσική του έχει συνδεθεί άρρηκτα με τις ταινίες του Κριστόφ Κισλόφσκι, Ζμπίγκνιου Πράισνερ.

Ο δεύτερος κύκλος των γυρισμάτων που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, θα γίνει σε Αθήνα, Λαύριο και Αίγινα. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά η ταινία θα είναι μια «ωδή στην επιμονή και το ήθος, την ταπεινότητα και την αφοσίωση», ενώ ο Ζμπίγκνιου Πράισνερ ανέφερε ότι αυτή η ταινία: «Έρχεται για να κινητοποιήσει πολλά μυαλά».

Ο «Άνθρωπος του Θεού» είναι παραγωγή των Simeon Entertainment και View Master Films, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός και το Eurogroup Ltd, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής της Deep Dream, της Ingenuity-FO και του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

Η κυκλοφορία της ταινίας έχει προγραμματιστεί στις 3 Δεκεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook