Στην αντεπίθεση η Ρωσία – Επιβάλλει κυρώσεις στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και την κόρη της

στην-αντεπίθεση-η-ρωσία-επιβάλλει-κυ-1475521

Την επιβολή κυρώσεων σε βάρος των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Πρώτη Κυρία και σύζυγο του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ Μπάιντεν και την κόρη τους Άσλεϊ ανακοίνωσε η Ρωσία.

Η Μόσχα πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί από τη Δύση εξατίας της εισβολής στην Ουκρανία και αυτή τη φορά επέβαλε εκείνη κυρώσεις κατά 25 Αμερικανών, ανάμεσα σε αυτούς και την Πρώτη Κυρία και την κόρη της.

Στα άτομα που περιλαμβάνονται στη λίστα αυτή, συμπεριλαμβανομένων των Μπάιντεν, απαγορεύεται η είσοδος στο ρωσικό έδαφος επ’ αόριστον, δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Μόσχας.

Η απόφαση αυτή ελήφθη «ως απάντηση στις διαρκώς διευρυνόμενες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον Ρώσων πολιτικών και δημοσίων προσώπων», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, όπως αναφέρει σε άρθρο του ο Independent.

Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες των ΗΠΑ, όπως ο ανώτερος Ρεπουμπλικανός Μιτς ΜακΚόνελ και ο συνάδελφός του στο κόμμα, Μπέντζαμιν Σας, αλλά και ο ακαδημαϊκός Φράνσις Φουκουγιάμα, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ καθώς και συγγραφέας.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook