Στην αναβάθμιση του πάρκου της οδού Γιαμπουδάκη προχώρησε ο δήμος Χανίων

στην-αναβάθμιση-του-πάρκου-της-οδού-γι-801379

Στην αναβάθμιση του πάρκου της οδού Γιαμπουδάκη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, προχώρησε ο δήμος Χανίων, πραγματοποιώντας μια σειρά από παρεμβάσεις.

Με την ευκαιρία της παράδοσης του πάρκου στην τοπική κοινωνία, ο δήμος Χανίων πραγματοποίησε το πρωί μια γιορτή, σε συνεργασία με την σχολική κοινότητα της περιοχής.

Όπως είπε ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, με την συγκεκριμένη παρέμβαση, «αναβαθμίσαμε και φωτίσαμε μια σημαντική γωνία της πόλης».

Ο δήμαρχος Χανίων ανέφερε πως ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 220.000 ευρώ, αλλά είχε μια σημαντική έκπτωση, με αποτέλεσμα η παρέμβαση τελικά να κοστίσει περίπου 90.000 ευρώ.

Από την πλευρά της η αρχιτέκτονας της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Χανίων κα Λιάνα Βαγιανού, που σχεδίασε το έργο σημείωσε ότι στόχος ήταν να δοθεί και στην γειτονιά, αλλά και στην πόλη ένας χώρο πρασίνου όπου θα μπορεί να αισθανθεί όμορφα και να ξεκουραστεί, αλλά ταυτόχρονα να προσφερθεί και μια ζωντάνια με την παρουσία και των υπολοίπων ηλικιών.

Τόνισε επίσης πως θα είναι δυνατόν να υπάρξει και μια συνεργασία με το σχολείο, χωρίς να μετατραπεί ο χώρος σε μια παιδική χαρά που θα προκαλούσε όχληση στην περιοχή.

Τέλος ο κ. Βάμβουκας είπε πως το επόμενο διάστημα θα παραληφθούν πέντε νέες παιδικές χαρές στο Ακρωτήρι, καθώς και το πάρκο στην περιοχή της Αμπεριάς.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Στην αναβάθμιση του πάρκου της οδού Γιαμπουδάκη προχώρησε ο δήμος Χανίων

  1. Είστε τραγικοί!!! απλά τραγικοί.. κάτι σαν τον Τσίπρα που εγκαινίασε μετρό που δεν υπάρχει.. τουλάχιστον εσείς το αναβαθμίσατε αισθητικά αφού βάλατε πολύχρωμα μπαλόνια.. για όσο κρατήσουν.. μετά δε βαριέσαι.. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; κάνετε μια μπούρδα και μισή και το μυαλό στα «εγκαίνια» με μακρινά, γενικά πλάνα για να μη φαίνεται το … «τίποτα» που κάνατε. Μισό δεντράκι μπήκατε στον κόπο να φυτέψετε ανάμεσα στα ετοιμοθάνατα κακορίζικα πεύκα ή ο δήμαρχος έχει πάρει διαζύγιο με το πράσινο όσο τα μαλλιά με την κεφαλή του; (και γω φαλακρός είμαι αλλά δε μπορώ να μη κάνω τον παραλληλισμό). Και μετά κρύβεστε πίσω απ’ την «όχληση για το σχολείο» για να δικαιολογήσετε την κακομοιριά του έργου σας. Ντροπή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook