Στιγμές τρόμου για Χανιώτισσα σε μηχανάκι εν κινήσει – Αδέσποτα της επιτέθηκαν και την δάγκωσαν | Photos

στιγμές-τρόμου-για-χανιώτισσα-σε-μηχα-922699

Εφιαλτικές στιγμές έζησε την Τετάρτη, μια Χανιώτισσα, που τραυματίστηκε από δάγκωμα αδέσποτου σκύλου, ενώ βρισκόταν εν κινήσει με το μηχανάκι της, σε περιοχή των Χανίων.

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε η γυναίκα στο zarpanews.gr, σήμερα τα απόγευμα, περίπου στις 18.00 και ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα στην άκρη του δρόμου στο Πάρκο των Αγίων Αποστόλων, όπου παρακολουθούσε το παιδί της να τρέχει, της επιτέθηκαν τρία αδέσποτα σκυλιά, ένα μεγαλόσωμο και δύο μικρότερα.

Παρά τις έντονες εκκλήσεις της για βοήθεια στον πλήθος των ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, κινδυνεύοντας να πέσει από το μηχανάκι, ουδείς έκανε κάτι για να τη βοηθήσει ή να φωνάξει έστω για να διώξει τα σκυλιά. Με αποτέλεσμα, όσο και αν το εκείνη προσπαθούσε με το πόδι της να τα απομακρύνει, το μεγαλύτερο εξ αυτών να την δαγκώσει στο πόδι και να την τραυματίσει.

Μέσα σε έντονους πόνους και με το αίμα να τρέχει από την πληγή στο πόδι, η Χανιώτισσα μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων, όπου εκεί όπως κατήγγειλε δεν έτυχε της φροντίδας που θα περίμενε.«Μετά από τόση ταλαιπωρία και τόσο τρόμο που έζησα, μια γιατρός μου έριξε λίγο φυσικό ορό στο πόδι και μετά μου έγραψε σε ένα απλό χαρτί να πάρω μια αντιβίωση και να πάω να κάνω αντιτετανικό ορό… Ούτε να μου σταματήσουν με κάποιο τρόπο το αίμα που έτρεχε , ούτε τίποτα… Ευτυχώς πήγα στο φαρμακείο και μου έβαλαν αιμοστατικό και έκανα όλα αυτά που χρειάζονταν» δήλωσε απογοητευμένη στο zarpanews.gr. η Χανιώτισσα.

Γεγονός πάντως είναι το θέμα με τις επιθέσεις αδέσποτων σε περαστικούς , έχει πάρει πολύ ανησυχητικές διαστάσεις στα Χανιά και καλό θα ήταν οι αρμόδιοι, να επιληφθούν σοβαρά επί του θέματος, προτού θρηνήσουμε θύματα και η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη. 

zarpanews.gr

6 thoughts on “Στιγμές τρόμου για Χανιώτισσα σε μηχανάκι εν κινήσει – Αδέσποτα της επιτέθηκαν και την δάγκωσαν | Photos

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΣΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ, ΑΥΡΙΟ ΕΓΩ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ η ΚΟΠΗ η Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ. ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΣ κ. ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ του ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ. Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ η κ. ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ και ας αναλαβει τις ευθυνες της! Απο ιατρικους λογαριασμους, μεχρι μεροκαματα! Αμε; Δεν πιστευω να καβαλαει μηχανακι αυτη και ταω παιδια της;

  2. Ας καθαρίσουν επιτέλους τα χάνια από τα αδεσπετα.
    Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν επικρατή αυτό το χάλι με τα ζώα…αδέσποτα και μη.
    Πριν ένα μήνα ήμουν στην κυπρο,δεν είδα ούτε ένα ΑΔΈΣΠΟΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΝ ΜΑ ΚΑΙ ΟΎΤΕ να τους έχουν άνθρωποι
    στους δρόμους όπως εδώ.

  3. Δε ξέρω τι θα βρούν να πουν οι «υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων-φιλόζωοι» αλλά σίγουρα αν το σκυλοπαρεάκι ήταν περιορισμένο σε κυνοκομείο δεν θα είχαμε αυτό και τα τόσα άλλα περιστατικά.

  4. Οι υπερασπιστές τύπου Μπομπολάκη και σία το λένε ξεκάθαρα και δεν κρύβονται: ένας σκύλος έχει μεγαλύτερη αξία γι’ αυτούς από έναν άνθρωπο.

  5. ακυρο το σχόλιο περι φροντίδας. Χωρίς να είμαι Ιατρός βέβαια, αλλά επειδή με δάγκωσε σκύλος πρόσφατα, έχουμε τα εξής. Οι 2 πιο επικύνδυνες παρενέργειες απο δάγκωμα, είναι ο Τέτανος και η Λυσσα. Η μεν λύσσα είναι σπάνια Στην Ελλάδα, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί. Η λύσσα εχει 100% θνησιμότητα, και αν υπάρχει υποψία για λύσσα πρέπει να αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Ο Τέτανος ειναι πιο συνηθισμένο. Για να νοσήσεις από τέτανο πρέπει Το δάγκωμα να είναι βαθύ, και επειδή είναι αναερόβιο βακτήριο, δηλαδή πολλαπλασιάζεται όταν υπάρχει έλειψη οξυγόνου, η συνήθης πρακτική είναι η πληγή να μένει ανοιχτή και να καθαρίζεται. Σε περίπτωση που κλείσει η πληγή πχ με ράματτα, δίνεται πρόσφορο έδαφος στο βακτήριο να πολλαπλασιαστεί και να δημιουργήσει προβλήματα στο νευρολογικό σύστημα.

    Κατά τα άλλα, η αντιβίωση δόθηκε για να μην μολυνθεί η πληγή απόάλλα βακτήρια όπως πχ σταφυλόκοκκος κτλ, τα οποία σπάνια ειναι επικύνδυνα για την υγεία έτσι και αλλιώς.

    Αφού όμως οπως αναφέρετε

    «Ούτε να μου σταματήσουν με κάποιο τρόπο το αίμα που έτρεχε , ούτε τίποτα… Ευτυχώς πήγα στο φαρμακείο και μου έβαλαν αιμοστατικό και έκανα όλα αυτά που χρειάζονταν»

    τότε όλα καλά. Για άλλη μια φορά ας αγνοήσουμε το ιατρό, και ας πάμε στον γνώστη της γειτονιάς μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook