Στίχους από τον «Μπάμπη τον Φλου» επικαλέστηκε ο Γρηγοριάδης στη Βουλή

στίχους-από-τον-μπάμπη-τον-φλου-επικ-913297

Καλλιτεχνικό κλείσιμο στην ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, έκανε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης.

Σχολιάζοντας την ασάφεια, όπως είπε, του παρόντος νομοσχεδίου, του ήρθαν στο μυαλό οι στίχοι του τραγουδιού του Παύλου Σιδηρόπουλου, «Ο Μπάμπης ο Φλου».

Όπως συγκεκριμένα είπε ο Γρηγοριάδης: Κλείνοντας, επανέρχομαι μοιραία στην αρχική σκέψη που μου γέννησε η ανάγνωση του παρόντος νομοσχεδίου. Είναι μία σκέψη, που συνειρμικά, σχεδόν αυτόματα, έφερε στο μυαλό μου την ανάμνηση ενός πραγματικά σπουδαίου τραγουδιού που ηχογραφήθηκε το 1978 από τον Παύλο Σιδηρόπουλο και το πολύ γνωστό ροκ συγκρότημα «Σπυριδούλα» και το οποίο περιέχεται στο άλμπουμ με τον τίτλο «Φλου».

Η γενικευμένη και κατά τη γνώμη μας απολύτως στοχευμένη ασάφεια που χαρακτηρίζει το σχέδιο νόμου για το οποίο συζητάμε σήμερα, δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα από τους εναρκτήριους στίχους του τραγουδιού «Ο Μπάμπης ο Φλου», το οποίο λέξη: Μια ιστορία θα σας πω για τον Μπάμπη, τον Μπάμπη τον Φλου, που του λεγες “βρε Μπάμπη τι τρέχει δω;” και σου λεγε “Φλου, φίλε μου όλα είναι φλου”.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook