Στη Σλοβενία ο Παναγιώτης Σημανδηράκης – Παρουσίαση των ηλεκτρικών λεωφορείων που θα προμηθευτεί ο Δήμος Χανίων

στη-σλοβενία-ο-παναγιώτης-σημανδηράκ-1457477

Στο Maribor της Σλοβενίας βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα, 27/03/2023, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Τάσο Αλόγλου και Μιχάλη Καλογριδάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων και οι δύο Αντιδήμαρχοι, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις του κατασκευαστή ηλεκτροκίνητων οχημάτων TAM EUROPE στη Σλοβενία, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στα πέντε υπό προμήθεια ηλεκτρικά λεωφορεία που θα αποκτήσει ο Δήμος Χανίων, αλλά και τα επόμενα βήματα για την παράδοση όλων των ηλεκτρικών λεωφορείων εντός χρονοδιαγράμματος.

Στην επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των εγκαταστάσεων και της γραμμής παραγωγής των ηλεκτρικών λεωφορείων, τα έτοιμα σασί και παρελκόμενα αυτών, καθώς και test-drive του αντίστοιχου ηλεκτρικού λεωφορείου από αυτά που θα προμηθευτεί ο Δήμος.

Κατά την απουσία του Δημάρχου Χανίων, στα καθήκοντά του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος, Γιάννης Νικηφοράκης.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Στη Σλοβενία ο Παναγιώτης Σημανδηράκης – Παρουσίαση των ηλεκτρικών λεωφορείων που θα προμηθευτεί ο Δήμος Χανίων

  1. Ωχ παναγία μου, καμιά ιδέα θα δει για δρόμους και πεζοδρόμια, έχει ξεχάσει ότι η Κρήτη είναι νησί.
    Η ΔΕΗ πασχίζει να καλύψει της ανάγκες

  2. Είχαν θέσει Ηλεκτρολόγου αυτοκινήτου με την 3Κ 2018 ήρθε από Κοζάνη που υπέγραψε πήρε την θέσει του Ηλεκτρολόγου από τα Χανιά και έφυγε.. Δεν έχει άλλον ηλεκτρολόγο Στον δήμο.. να δω ποίος θα τα φτιάχνει αυτά..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook