Στη «Dream Team» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι Νεάνιδες του ΟΑΧ | Photos

στη-dream-team-του-πανελληνίου-πρωταθλήματο-856005

Η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ νεανίδων ολοκληρώθηκε και τα κορίτσια του ΟΑΧ, τερματίζοντας στην 4η θέση των κορυφαίων ομάδων της χώρας, «έλαμψαν» σε όλες τις κατηγορίες στατιστιών.

Το γεγονός αυτό υποδηλώνει το ταλέντο των κοριτσιών, αλλά και την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλλαν για διάκριση στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Ιστιαία.

Ειδικότερα, η Βασιλική Δασκουλίδου είναι η αθλήτρια που κατάφερε να ξεχωρίσει περισσότερο από κάθε άλλη για λογαριασμό της χανιώτικης ομάδας της, καθώς αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ στο τουρνουά, ενώ επιλέχθηκε μέσα στην καλύτερη 5άδα.

Συγκεκριμένα, η Δασκουλίδου… σταμάτησε στους 97 πόντους, αφήνοντας στη 2η θέση την Ξανθίππη Καρατάσιου (Πιερικός Αρχέλαος) με 81 και στην 3η την Ιωάννα Χατζηλεοντή (Πρωτέας Βούλας) με 78.

Στις ασίστ, η Ευτυχία Δερμιτζάκη αναδείχτηκε κορυφαία στην κατηγορία, μαζί με την Βαλεντίνα Τσαβόνι από τον Σύλλα Αιδηψού με 27.Στα κλεψίματα, δύο κορίτσια του ΟΑΧ, οι Δασκουλίδου και Δερμιτζάκη κέρδισαν την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα, μετρώντας 30 και 19 αντίστοιχα.

Στα κοψίματα, τέλος, και πάλι η Δασκουλίδου ξεχώρισε με 9 και ήταν 2η στο σχετικό στατιστικό πίνακα.

Να σημειωθεί ότι την απονομή στα κορίτσια του ΟΑΧ για την κατάκτηση της 4ης θέσης έκανε το μέλος του ΔΣ της Ε.Ο.Κ., Νίκος Φαρμάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook