Στη ΝΔ ανακάλυψαν την οικογενειοκρατία!

στη-νδ-ανακάλυψαν-την-οικογενειοκρατ-788972

Με μια ασυνήθιστη πολιτική κίνηση, μόλις ο Γιώργος Πατούλης παρουσίασε την παράταξή του για την Περιφέρεια Αττικής ως υποψήφιος με τη ΝΔ, η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη ανακοίνωσε τη δική της υποψηφιότητα για τον Δήμο Αμαρουσίου, που για τρεις θητείες διοικεί ο σύζυγός της!

Μετά τις αντιδράσεις για την ανακοίνωση που μαρτυρά αντίληψη ενός Δήμου-φέουδο, ο μεν Γιώργος Πατούλης ανακονώνει ότι στηρίζει τον κομματικό υποψήφιο της ΝΔ Θ. Αμπατζόγλου μετά από όργιο φημών για αστυκτικές πιέσεις που φέρεται να δέχτηκε από το κόμμα, ενώ η σύζυγός του δηλώνει ότι δεν κλήθηκε να στηρίξει τον κομματικό υποψήφιο και αποφάσισε αυτοβούλως να είναι υποψήφια, παρότι εδώ και μήνες η ίδια σε συνέντευξη άφηνε να εννοηθεί ότι θα είναι στα σχέδιά της.

Με λίγα λόγια, το ζεύγος Πατούλη ισχυρίζεται ότι ο σύζυγος δεν γνωρίζει «τι ποιεί» η σύζυγος αλλά και ότι ο Γ. Πατούλης δεν θα χρησιμοποιήσει τον εκλογικό του μηχανισμό για να στηρίξει τη σύζυγό του αλλά τον … κομματικό υποψήφιο.

Μάλιστα, για όσους το έχουν ξεχάσει, ο Γιώργος Πατούλης είχε πρώτα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το νΔήμο Αθήνας, με αποτέλεσμα να πιεστεί η ηγεσία και να του παραχωρήσει την Περιφέρεια, αφού το χρίσμα για το Δήμο είχε «καπαρώσει» ο Κώστας Μπακογιάννης. Αυτό είτε σημαίνει ότι εκβίασε εμμέσως την ηγεσία, είτε πως δεν διαθέτει κάποιο αυτοδιοικητικό όραμα αλλά απλώς δίψα για την εξουσία, όπου το κόμμα του δώσει το χρίσμα.

Αλλά και η ενόχληση της ΝΔ είναι πλήρως προσχηματική γιατί την ίδια στιγμή αρχηγός του κόμματος είναι γιος πρώην Προέδρου και Πρωθυπουργού, αδερφός πρώην Υπουργού και υποψήφιας για την αρχηγία στο παρελθόν. Υποψήφιος στον Δήμο της Αθήνας είναι ο ανιψιός του Προέδρου, γιος πρώην Δημάρχου στον ίδιο Δήμο, που προηγουμένως έκανε το «αγροτικό» του στο Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, βασιζόμενος στον ίδιο πανίσχυρο μηχανισμό της οικογένειας Μητσοτάκη.

Επιπλέον πρόκειται για το κόμμα που «ιδιοκτήτης» χαρακτηρίζεται πρώην Πρωθυπουργός, ανιψιός του ιδρυτή, ενώ ο ξάδερφός του προαλείφεται για την ίδια θέση. Πρόκειται για τον ορισμό του «νεποτισμού» και της «οικογενειοκρατίας». Άραγε γιατί να τους ενόχλησε τόσο η Πατούλη;

tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook