Στη μάχη των δεύτερων εκλογών η Σέβη Βολουδάκη | Photos

στη-μάχη-των-δεύτερων-εκλογών-η-σέβη-βο-1687732

Η Σέβη Βολουδάκη επισκέφτηκε το «Κύτταρο Χαλέπας» και συζήτησε με τον πρόεδρο κ. Εμ. Σαλεβουράκη και μέλη του ΔΣ για τις προκλήσεις και γραφειοκρατικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και για το κοινωνικό έργο που προσφέρει.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν το φλέγον ζήτημα της δυνατότητας χρήσης των σχολικών εγκαταστάσεων, μετά το πέρας του σχολικού έτους, για την απασχόληση και ψυχαγωγία των παιδιών της περιοχής, καθώς και η ανάγκη δημιουργίας χώρων απασχόλησης, άθλησης και αναψυχής για τα παιδιά, τους νέους και τους ηλικιωμένους που ζουν στην Χαλέπα.

Στην συνέχεια η κ. Βολουδάκη συναντήθηκε με μέλη της πρυτανείας και καθηγητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ). Συζητήθηκαν θέματα κτιριακών εγκαταστάσεων με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της έλλειψης φοιτητικής στέγης και στην αναγκαιότητα κατασκευής φοιτητικών εστιών, στις αυξανόμενες ανάγκες για διδακτικό προσωπικό, θέματα πιστοποίησης και προγραμμάτων δια βίου μάθησης, όπως επίσης θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και στην αδικαιολόγητη καθυστέρηση της πολιτείας στην ενσωμάτωση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Τέλος, η κ. Βολουδάκη επισκέφτηκε τον πρόεδρο κ. Χίνο και μέλη του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Την συζήτηση μονοπώλησε η ανακατασκευή του κολυμβητηρίου και ο απαρέγκλιτος σεβασμός των χρονοδιαγραμμάτων, ενώ σημειώθηκε εμφατικά η αναγκαιότητα εξεύρεσης μεταβατικής λύσης για την συνέχιση των δραστηριοτήτων του ομίλου κατά την περίοδο που το κολυμβητήριο θα είναι κλειστό.

Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ δήλωσε: «τα παιδιά μου, όπως και όλα σχεδόν τα Χανιωτάκια, έχουν μάθει κολύμπι στο κολυμβητήριο, οπότε γνωρίζω από πρώτο χέρι την σημασία και την αξία και της εγκατάστασης και των ανθρώπων που εργάζονται στο ΝΟΧ. Έχει σημασία να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε σαν νομός και φυτώριο πρωταθλητών στον υγρό στίβο και να αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό τις όποιες δυσκολίες. Και θα το κάνουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook