Στη Κρήτη αύριο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας

στη-κρήτη-αύριο-ο-υπουργός-υγείας-βασί-1019304

Το μπαράζ των Υπουργικών αφίξεων στην Κρήτη συνεχίζεται, με το νησί να αναδεικνύεται πλέον ως ο καλύτερος… υπουργικός προορισμός, όπως σημειώνουν και τα «γαλάζια» στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στο Creta24.

Λίγα 24ωρα μετά την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου, στην Κρήτη, αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά:

-Αύριο στις 10:00 το πρωί θα επισκεφθεί την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης όπου θα έχει συνάντηση με την Διοικήτρια Λένα Μπορμπουδάκη, σύσκεψη με εκπροσώπους του ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου αλλά και με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

-Στις 11:00 θα επισκεφθεί το ΠαΓΝΗ

-Στις 12:30 το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Υπουργός θα μεταβεί στο Λασίθι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ενώ το Σάββατο, ο κ. Κικίλιας θα βρεθεί σε Ρέθυμνο και Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κρήτη βρίσκεται από εχθές ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, το απόγευμα θα έρθει στο νησί και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης προκειμένου να γίνει…νονός, ενώ την Κυριακή στα Χανιά, θα βρεθεί η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Πηγή: creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook