Στη φυλακή πατέρας που έσωσε την κόρη του από κύκλωμα trafficking και σκότωσε τον απαγωγέα

στη-φυλακή-πατέρας-που-έσωσε-την-κόρη-τ-349056

Θυμίζει σενάριο ταινίας, είναι όμως μια πραγματική ιστορία. Πρόκειται για υπόθεση που διαδραματίστηκε στις ΗΠΑ, όπου πατέρας έσωσε την κόρη του από κύκλωμα trafficking και σκότωσε τον απαγωγέα και προαγωγό.

Δράστης της εκδικητικής δολοφονίας, ο Τζον Άισμαν, την κόρη του οποίου είχε απαγάγει και προωθήσει σε κύκλωμα σωματεμπόρων έναντι χιλίων δολαρίων ο 19χρονος σύντροφος της κόρης του, Άαρον Σόρενσεν. Ο Άισμαν κατάφερε να εντοπίσει και να απελευθερώσει την κόρη του, ορκιζόμενος στη συνέχεια να πάρει εκδίκηση.

Πριν περίπου έναν χρόνο, εντόπισε τη διεύθυνση του απαγωγέα και προαγωγού και του έστησε καρτέρι. Όταν εκείνος εμφανίστηκε, ο Άισμαν του επιτέθηκε, τον έδεσε και τον έβαλε σε ένα αυτοκίνητο. Τον οδήγησε σε απομακρυσμένη περιοχή, τον μαχαίρωσε και τον εγκατέλειψε.

Μία λανθασμένη συνεννόηση με την αρραβωνιαστικιά του κίνησε τις πρώτες υποψίες στους αστυνομικούς, για ενδεχόμενη ανάμειξη του πατέρα της νεαρής κοπέλας στη δολοφονία του 19χρονου.

Όλα τελείωσαν όταν γείτονας επικοινώνησε με την αστυνομία, ενημερώνοντας τις αρχές ότι ο Άισμαν παραδέχτηκε ότι σκότωσε κάποιον και έκρυψε το πτώμα του στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Ο πατέρας του θύματος trafficking συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook