Στη φυλακή ο τουρίστας για το τροχαίο δυστύχημα με τον 34χρονο στο Ρέθυμνο

στη-φυλακή-ο-τουρίστας-για-το-τροχαίο-δ-1517573

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει μετά την απολογία του στον Ανακριτή Ρεθύμνου ο 41χρονος οδηγός από την Λεμεσό της Κύπρου που συνελήφθη λίγη ώρα μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Πέραμα Μυλοποτάμου, από το οποίο έχασε τη ζωή του ο 34χρονος Βαγγέλης (δείτε ΕΔΩ).

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος βαρύνονταν με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ από την οποία επήλθε θάνατος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι συνήγοροι υπεράσπισής του θα καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης.

Στα δικαστήρια Ρεθύμνου σήμερα συγκεντρώθηκαν και συγγενείς του άτυχου Βαγγέλη και με αγωνία περίμεναν το τι θα πει στην απολογία του ο Κύπριος οδηγός ενώ μήνυμα για να σταματήσουν τα τροχαία και να μην πιάνουν το τιμόνι όσοι πίνουν έστειλε η αρραβωνιαστικιά του αδικοχαμένου Βαγγέλη η οποία συντετριμμένη εμφανίστηκε στα δικαστήρια.

Ο 41χρονος Κύπριος λίγη ώρα μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Βαγγέλη βρέθηκε οριακά πάνω από το νόμιμο όριο έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, αρνήθηκε όμως την αιμοληψία επικαλούμενος φόβο μόλυνσης.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την τροχαία, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο άτυχος 34χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τουρίστας από την Κύπρο και το οποίο την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά ωστόσο δεν άντεξε κι άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

ekriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook