Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 43χρονου που οδήγησε την 14χρονη στην αυτοκτονία | Photos

στη-δημοσιότητα-τα-στοιχεία-του-43χρονο-870416

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του άνδρα που φέρεται να αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτρια που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

O άνδρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη την 22/5/2019 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του 43χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και μετά τη συμπλήρωση του 14ου έτους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφίας ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος όχι όμως το 18ο της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον (επ.) ΛΑΠΠΑ (ον.) ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Στεφάνου και της Φωτεινής, γεννηθέντα στις 13-8-1976 στην Αθήνα.

01062019gadadim001

01062019gadadim002

Ύποπτος και για αποπλάνηση τρίτης ανήλικης

Ο ανακριτής, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ερευνά μία νέα καταγγελία γυναίκας, η οποία υποπτεύεται ότι και η δική της κόρη ενδεχομένως να έπεσε θύμα του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το Star μία μητέρα πήγε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της ασφάλειας και μετέφερε στους αξιωματικούς τις υποψίες της, ότι ενδεχομένως και η 15χρονη κόρη της να έπεσε θύμα του 43χρονου άνδρα.

Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι η κόρη της ήταν ένα από τα ανήλικα κορίτσια που σύχναζαν στο ψιλικατζίδικο του άνδρα.

Μάλιστα, όπως είπε, όποτε πήγαινε εκεί αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ μετά από την αυτοκτονία της 14χρονης και τη σύλληψή του, το παιδί της έχει αλλάξει δραματικά συμπεριφορά, έχει κλειστεί στον εαυτό του και δείχνει φοβισμένο.

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook