Στη χώρα των «αρίστων»

στη-χώρα-των-αρίστων-1033984

Στη χώρα των «αρίστων» βιώνουμε ένα σπάνιο για τα παγκόσμια χρονικά φαινόμενο. Χιονίζει Φλεβάρη μήνα ενώ κανονικά σήμερα θάπρεπε να τσαλαβουτάμε στις θάλασσες και ο πρωθυπουργός μας να δείχνει «ανέμελα» το «υπέρκομψο» στήθος του στις παραλίες.

Δυστυχώς όμως στην χώρα των «αρίστων» σπάει το κατεστημένο και χιονίζει μέσα στο καταχείμωνο. Τα κανάλια εκπέμπουν μονοθεματικά δελτία γεμάτα χιόνι και διανθισμένα με δόσεις κορωνοϊού και γαργαλιστικό θέαμα από την κλειδαρότρυπα του ελληνικού metoo, εφόσον στην χώρα των «αρίστων» άλλες ειδήσεις δεν υπάρχουν. Άλλωστε με εντολή «Μωυσή» ό,τι δεν λέγεται απ τα κανάλια απλώς δεν έχει συμβεί.

Οι ρεπόρτερς τουρτουρίζουν από το κρύο στους δρόμους, έχουν περιορίσει τον τακτικό έλεγχο και την ρουφιανιά στους παραβάτες των μέτρων κατά της πανδημίας και πλέον οι σειρήνες των καναλιών μας προτρέπουν να σπεύσουμε στα καταφύγια, αυτή τη φορά για να σωθούμε από τις «βόμβες» χιονιού που πίπτουν ανελέητα επί των κεφαλών μας.

Στην χώρα των «αρίστων» για κάθε πρόβλημα υπάρχει μια και μοναδική «άριστη» λύση. Η απαγόρευση, η καταστολή και η πρόσληψη αστυνομικών. Απαγόρευσαν την κυκλοφορία στην εθνική οδό και αποκλείστηκαν οι οδηγοί στον δρόμο μέσα στη νύχτα και στο χιόνι χωρίς να τους ειδοποιήσουν. Το επικοινωνιακό 112 αναπαύεται, οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες απαγορεύονται και τα προβλήματα στην υγεία και στην παιδεία λύνονται με προσλήψεις αστυνομικών και την συγκρότηση ειδικών αστυνομικών σωμάτων.

Κοιτώ έξω απ’ το παράθυρο τις νιφάδες του χιονιού στο Χαλάνδρι και έχω πλέον πειστεί και εγώ πως στην χώρα των «αρίστων» που ζούμε, η ίδρυση ενός ειδικού αστυνομικού σώματος αποτροπής των καιρικών φαινομένων είναι και η πιο «άριστη» λύση, ενώ κάπου στο βάθος του ορίζοντα βλέπω τον Κίμ Γιόνγκ Ουν να ξεκαρδίζεται στα γέλια…

Γράφει ο Τάκης Ψαρίδης

One thought on “Στη χώρα των «αρίστων»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook