Στέλιος Πέτσας: Έβαλαν «επί τάπητος» τα έργα, Αρναουτάκης, Καλογερής και δήμαρχοι των Χανίων | Video

στέλιος-πέτσας-έβαλαν-επί-τάπητος-τ-1219085

Συνάντηση με τους δημάρχους των Χανίων, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή, είχε στην Αντιπεριφέρεια ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν από τους δημάρχους στον κ. Πέτσα οι προτάσεις των υπό ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» παρεμβάσεων καθώς και ζητήματα που αφορούν στην στελέχωση των δήμων με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό, αλλά και ζητήματα σχετικά με το κόστος της ναυαγοσωστικής κάλυψης για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο.

Όπως είπε ο δήμαρχος Πλατανιά και γραμματέας της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Μαλανδράκης, έγιναν προτάσεις προς τον κ. Πέτσα αναφορικά με την αναγκαιότητα προσλήψεις μονίμου προσωπικού στους δήμους, αλλά και την αδυναμία κάλυψης από τους ΟΤΑ του κόστους της ναυαγοσωστικής περιόδου.

Τέλος όπως είπε ο κ. Πέτσας θα εξασφαλίστηκε κονδύλι το οποίο θα διατεθεί για επιπλέον παρεμβάσεις του έργου της διευθέτησης της κοίτης του ποταμού Ταυρωνίτη, στο δήμο Πλατανιά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι βουλευτές Χανίων της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, Μανούσος Βολουδάκης και Βασίλης Διγαλάκης.

Οι δηλώσεις:

One thought on “Στέλιος Πέτσας: Έβαλαν «επί τάπητος» τα έργα, Αρναουτάκης, Καλογερής και δήμαρχοι των Χανίων | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook