Στέλιος Παρλιάρος: «Μου ζητούσαν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τις πήγαιναν στα μπουζούκια»

στέλιος-παρλιάρος-μου-ζητούσαν-100-τού-1652206

Ο Στέλιος Παρλιάρος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο δύσκολο ξεκίνημά του και στα χρέη του, ενώ αποκάλυψε… πικάντικα περιστατικά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action24, αποκάλυψε: «Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη, αλλά ήταν η φιλοδοξία μου από μικρός να ανοίξω μαγαζί. Ήταν πολύ δύσκολο στα 23 σου να ανοίξεις ένα μαγαζί και οι γονείς σου να είναι στην Κωνσταντινούπολη. Είχα ως στήριγμα την αδελφή μου. Δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ. Εμένα με ενδιέφερε η δημιουργία. Έφτιαχνα τα γλυκά και τα μετέφερα από το εργαστήριο στο κατάστημα. Μικρός ήθελα να βγω γιατί διασκέδαζα πάρα πολύ, κάθε μέρα. Μιλάμε για την εποχή ΠΑΣΟΚ»

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι την δεκαετία του ’80 έφτιαξε άπειρες τούρτες με τον πράσινο ήλιο:

«Πήγαινα τις παραγγελίες πόρτα πόρτα, μιλάμε για το 1982, χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ. Ερχόντουσαν και μου παράγγελναν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τις πήγαιναν στα μπουζούκια», σημείωσε ο Στέλιος Παρλιάλος και αναφέρθηκε στην αναγνωσιμότητα που αποκτούσε με το πέρασμα του χρόνου: «Είχα πει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνω μαγαζί. Αρχίζω λοιπόν, να δίνω συνταγές στην Ελευθεροτυπία και να κάνω μαθήματα ζαχαροπλαστικής. Πήγαινα και στο “Σαν στο Σπίτι Σας”, στον Φώτη και τη Μαρία. Εκεί άρχισε ο κόσμος να με γνωρίζει περισσότερο σαν Παρλιάρο».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook