Στέλεχος του ΚΙΝΑΛ απειλεί με κρεμάλες όσους ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών

στέλεχος-του-κιναλ-απειλεί-με-κρεμάλε-761259

Σε μία αδιανόητη ανάρτηση προχώρησε στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής μετά την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο, ανάρτηση που περισσότερο παραπέμπει σε χρυσαυγίτη, παρά σε στέλεχος της σοσιαλδημοκρατίας.

Ο Τάσος Καλαφάτης, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Πειραιά του Κινήματος Αλλαγής, ανέβασε στο facebook μία φωτογραφία της Μακεδονίας και τον τίτλο «Πουλήθηκε».

Τα όσα έγραψε βέβαια είναι τρομακτικά, ζητώντας κρεμάλες για όσους ψήφισαν τη Συμφωνία.

Αναλυτικά η ανάρτηση όπως τη δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών:

«Πουλήθηκε από 153 μειοδότες! Προδότες πουλημένα τομάρια! Από 145 Συριζαίους και 8 ακόμα προδότες που τσέπωσαν λεφτά για να πουλήσουν την Πατρίδα μας! Που έστηναν κρεμάλες και τώρα θα τις χρειαστούν οι ίδιοι! Που για ότι διαπραγματεύτηκαν πούλησαν το Έθνος μας! Το κρίμα στο λαιμό σας! Σε εσάς και σε όσα κουτορνίθια σας πίστεψαν και σας ψήφισαν! Προς φίλους μου ΠΑΣΟΚΟΥΣ και δημοκράτες! Ο Συριζα δεν θέλει αντιπολίτευση με το γάντι και πληθυντικούς θέλει τραμπουκισμό και τη γλώσσα του πεζοδρομίου τη λαική όπου τους πετυχαίνουμε! Θέλει ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΡΕΟΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ! Σκληρό τίποτα λιγότερο! Επιστροφή στις ρίζες μας και Ανένδοτο μέχρι τέλους!».

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook