Stegno στις Καλύβες: Η ξε-κάθαρη λύση για τις τουριστικές κατοικίες του Αποκόρωνα!

stegno-στις-καλύβες-η-ξε-κάθαρη-λύση-για-τις-1055152

Η Stegno, η ταχύτερα αναπτυσσόµενη εταιρεία καθαριστηρίων ρούχων και επαγγελματικού ιματισμού μικρών μονάδων, έχει εδραιώσει την πορεία της ως leader της αγοράς.

Ιδιοκτήτες των καταστημάτων Χανίων, οι Γιάννης Χίνος και Τόνια Παπάζογλου, των οποίων η ενασχόληση με τον κλάδο ξεκίνησε πριν περίπου 20 χρόνια, σταδιακά. Δημιούργησαν αρχικά δύο καταστήματα στο κέντρο των Χανίων, στην Κυδωνίας 61 και στην οδό Κισσάμου και Κυδωνίας, ακολούθησε ακόμη ένα στα Κουνουπιδιανά, ενώ το πιο πρόσφατο κατάστημα stegno άνοιξε στις Καλύβες Αποκορώνου με πλήρη γκάμα υπηρεσιών αλλά -κυρίως- ποιοτικής φροντίδας επαγγελματικού ιματισμού.

Το μεγάλο κενό στον ποιοτικό καθαρισμό του ιματισμού τουριστικών κατοικιών και η εκτίμηση πως σημαντικό μέρος της αγοράς στρέφεται προς την αναζήτηση ποιοτικότερων λύσεων ακόμα και με ένα πιθανό ακριβότερο κόστος, είναι οι λόγοι της δημιουργίας του νέου καταστήματος stegno στις Καλύβες Αποκορώνου.

«Είμαστε πολύ περήφανοι όταν στις κριτικές πελατών των πελατών μας σε τουριστικές ιστοσελίδες βαθμολογούν με άριστα τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες. Αυτή είναι η δική μας συνδρομή στην δική τους προσπάθεια» σημειώνουν οι ιδιοκτήτες.

Τα καταστήματά stegno των Χανίων, μέλη αλυσίδας καθαριστηρίων, είναι οικογενειακές επιχειρήσεις με κοινά χαρακτηριστικά σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται και απασχολούν 14 εργαζόμενους.

«Τη δουλειά μας την αγαπάμε, τη ζούμε καθημερινά εδώ και 18 χρόνια μαθαίνοντας κάθε λεπτομέρεια και εξέλιξη προκειμένου να παρέχουμε ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Αυτοί είναι οι λόγοι που σαν πρώτο στόχο έχουμε την ικανοποίηση του πελάτη μας, αντιμετωπίζοντας κάθε παραλαβή και παράδοση ρούχου ως μοναδική και λαμβάνοντας υπόψη μας όλες τις πιθανές ιδιαιτερότητες, αφού η αποτελεσματικότητα της δραστηριότητάς μας απαιτεί ουσιαστική συνεννόηση με τον πελάτη και όχι μια ψυχρή και απρόσωπη συναλλαγή. Σας κοιτάμε στα μάτια και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια…» λένε μεταξύ άλλων οι ιδιοκτήτες και συνεχίζουν…

«Η αυτοπεποίθησή μας για την εγγύηση του αποτελέσματος, οφείλεται στη βαθιά γνώση του αντικειμένου, στον τελευταίας τεχνολογίας και φιλικό προς το περιβάλλον μηχανολογικό εξοπλισμό μας, αλλά και στα πλέον εξελιγμένα (Ευρωπαϊκά), εξειδικευμένα με διασφαλισμένα αποτελέσματα ξελεκιαστικά που μας δίνουν την δυνατότητα να είμαστε περήφανοι για το ποιοτικό αποτέλεσμα. Συνεργαζόµαστε µε τους ηγέτες της παγκόσµιας αγοράς ώστε να διαθέτουµε στο δίκτυό µας εξοπλισµό κορυφαίας ποιότητας. Ενηµερωνόµαστε για τις εξελίξεις, παρακολουθούµε επισταµένα τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις και αναβαθµίζουµε συνεχώς τον εξοπλισµό µας ώστε να παραµένουµε πρωτοπόροι στην αγορά μας!»

Η stegno είναι η ταχύτερα αναπτυσσόµενη εταιρεία του κλάδου, ενώ τα τελευταία χρόνια αναδείχθηκε ως η µεγαλύτερη αλυσίδα καθαριστηρίων της χώρας εδραιώνοντας την πορεία της ως leader της αγοράς και κατακτώντας έτσι τη θέση που της αξίζει.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και τα προϊόντα καθαρισμού που πλέον παράγονται αποκλειστικά για την stegno, διασφαλίζουν τη βέλτιστη ποιότητα στην σωστή τιμή.

Διεύθυνση:  Καλύβες Αποκορώνου, Τηλέφωνο: 28250 33388

Facebook:  https://www.facebook.com/stegno.stores/

Instagram:  https://www.instagram.com/stegno.stores/

Website: https://www.stegno.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook