Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τρολιά το λάδι και η ρίγανη, να διαφημίσουμε και τα ελληνικά προϊόντα»

στέφανος-τσιτσιπάς-τρολιά-το-λάδι-κα-935965

Μετά από την κατακραυγή και το πάρτι στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να… μαζέψει τις δηλώσεις του για την μάσκα με ρίγανη και ελαιόλαδο που χρησιμοποιεί για τα μαλλιά του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας λίγη ώρα μετά από την πρόκριση του στον 3ο γύρο του Wimbledon πήρε πίσω τη δήλωση στο BBC και έκανε λόγο για τρολιά!

«Δε νομίζω να τα πιστεύεις αυτά τα πράγματα! Ήταν μια τρολιά, ήθελα να κάνω μια πλάκα, να γίνω πιο… δημιουργικός! Να προβάλλουμε και τα ελληνικά προϊόντα» είπε ο Έλληνας τενίστας στο SDNA.

«Ξοδεύω 20 λεπτά για να χτενίζω τα μαλλιά μου. Λούζομαι με σαμπουάν δύο φορές και αμέσως μετά βάζω τη μάσκα μου. Βάζω πολύ απαλά το ελαιόλαδο στα μαλλιά μου» είχε πει δύο ημέρες πριν στο BBC ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Παράλληλα, είχε αποκαλύψει τι κάνει πριν πέσει για ύπνο: «Ακριβώς πριν κοιμηθώ φροντίζω πάντα να βάζω λίγο baby oil σε συνδυασμό με λίγη ελληνική ρίγανη».

Παλαιότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δηλώσει δημόσια ότι κάνει μάσκα μαλλιών με συστατικό τη μαγιονέζα αλλά το έκανε για να τρολάρει την πρώην Νο1 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης τη Ναόμι Οσάκα.

Τα μαλλιά του Τσιτσιπά απασχολούν εδώ και χρόνια το παγκόσμιο τένις και ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν θα ήθελε ποτέ να κόψει τα μαλλιά του αλλά αν το έκανε δεν θα εμπιστευόταν τον πατέρα του για αυτή τη δουλειά.

Πάντως ο Στέφανος συνεχίζει στο Wimbledon και το Σάββατο παίζει με τον Νικ Κύργιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook