Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θέλω να αφιερώσω τη συμμετοχή μου στο Davis Cup στους δύο ηρωικούς πιλότους»

στέφανος-τσιτσιπάς-θέλω-να-αφιερώσω-1608374

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην Ελλάδα για το Davis Cup και μετά την προπόνησή του στο ΟΑΚΑ, μίλησε για την προσπάθεια της εθνικής ομάδας να εξασφαλίσει την άνοδο στο World Group I.

Σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του Ant1, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open, ενώ αφιέρωσε τη συμμετοχή του στο Davis Cup, στους δύο Έλληνες πιλότους που έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που θα έχω να παίξω με τα χρώματα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο και θέλω να αφιερώσω τη συμμετοχή αυτή στους δύο ηρωικούς πιλότους που έχασαν τη ζωή τους.”

Για τους αγώνες του Σαββατοκύριακού και το ενδεχόμενο ανόδου στο Davis Cup: “Έχει περάσει πάρα πολύς χρόνος από τότε που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι παρόμοιο. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να περάσουμε στην πρώτη κατηγορία, η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάταξη. Έχουμε πολύ καλύτερους παίκτες”.

Για τον δραματικό τελικό κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς: “Σίγουρα, μπορεί να αλλάξει πολύ ένας αγώνας αν καταφέρεις να πάρεις ένα σετ, ιδιαίτερα κόντρα στον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Αλλά ήμουν πολύ κοντά, όμως δεν έγινε αυτό που ήθελα. Μπορεί να άλλαζε, αν πήγαινε 1-1 σετ, αυτή τη στιγμή, δεν το σκέφτομαι, πήρα το μάθημά μου από αυτόν τον τελικό.”

Για το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη: “Εύχομαι φέτος. Μπορώ φέτος, έχω βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το παιχνίδι μου, έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι θα γίνουν μεγάλα πράγματα φέτος. Έχω πολλούς πόντους να υπερασπιστώ φέτος και είχα μεγάλα κενά σε πόντους που μπορώ να εκμεταλλευτώ για να μαζέψω και προσθέσω πόντους αντί να υπερασπίζομαι κάθε εβδομάδα.”

 

newsit.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook