Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα με διπλό στο Μαϊάμι

στέφανος-τσιτσιπάς-πρεμιέρα-με-διπλό-1406180

Οι αγώνες του δεύτερου γύρου στο όπεν του Μαϊάμι στις γυναίκες αρχίζουν, ενώ συνεχίζονται αυτοί του πρώτου γύρου στους άνδρες, χωρίς ελληνική παρουσία, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει αγώνα στο διπλό.

Μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεζ, που έχει γίνει πλέον ο μόνιμος παρτενέρ του στο διπλό, θα παίξουν κόντρα στους Μπούμπλικ και Γκολούμπεφ από το Καζακστάν, σε ένα ματς που έχει οριστεί τελευταίο χρονικά στο Court 7.

Σε περίπτωση πρόκρισης θα πέσουν είτε πάνω στο πανίσχυρο δίδυμο των Ραμ και Σάλισμπερι, είτε στους Γκλάσπουλ και Βένους.

Αυτό σημαίνει πως θα αρχίσει στην καλύτερη περίπτωση στη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος), αν και το πιθανότερο είναι να πάει πιο αργά το παιχνίδι, ανάλογα με την εξέλιξη των προηγούμενων 4 αγώνων που θα γίνουν στο Court στο διπλό.

Όσον αφορά το κυρίως ταμπλό, η Ναόμι Οσάκα μετά την πρεμιέρα της στον πρώτο γύρο παίζει και σήμερα και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι του κεντρικού Court, απέναντι στην Αντζελίκ Κέρμπερ, στο πιο ενδιαφέρον ίσως ματς της ημέρας, μαζί με αυτό της Σαμπαλένκα κόντρα στην Μπέγκου, που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της ημέρας.

Στο ίδιο γήπεδο θα παίξει και η Ραντουκάνου με την Σινιάκοβα. Αύριο περιμένουμε το ντεμπούτο της Σάκκαρη στο τουρνουά κόντρα στην Μάια, ενώ σήμερα θα μάθει ο Τσιτσιπάς τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Αλτμάιερ- Γουλφ.

Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας εδώ.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook