Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασε έστω και δύσκολα στην επόμενη φάση του Miami Open

στέφανος-τσιτσιπάς-πέρασε-έστω-και-δύ-1377621

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε, τα ξημερώματα της Κυριακής (27/03, ώρα Ελλάδας), να προκριθεί στην επόμενη φάση του Miami Open αφού νίκησε με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-1) τον Αμερικανό Τζέφρεϊ Τζον Γουλφ για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο σετ της αναμέτρησης, και οι δύο τενίστες μπόρεσαν και κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 5-4, όταν σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ και έφτασε στο 6-4 και στο 1-0 σετ.

Παρ όλα αυτά, στο επόμενο σετ ο Αμερικανός προηγήθηκε με 3-1 και τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντέδρασε, ισοφαρίζοντας σε 4-3. Έπειτα, ο Τζέφρεϊ Τζον Γουλφ άντεξε και οδήγησε το σετ στο τάι μπρέικ, το οποίο και πήρε με 5-7, επομένως έφερε το παιχνίδια στα ίσια (1-1 σετ).

Τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο σετ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να προηγείται 3-0 μέσα σε μόλις 13 λεπτά. Ο Αμερικανός μείωσε πρόσκαιρα σε 3-1 και ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε με άνεση στο 6-1, «έγραψε» το 2-1 σετ και πήρε τη νίκη-πρόκριση. Στην επόμενη φάση του Miami Open, o Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει, τη Δευτέρα (28/03), τον Άλεξ Ντε Μινόρ από την Αυστραλία.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook