Στέφανος Τσιτσιπάς: Μαζί με Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Μάρεϊ στο Laver Cup

στέφανος-τσιτσιπάς-μαζί-με-φέντερερ-ν-1476277

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει την ευκαιρία να βιώσει μια ακόμα σημαντική εμπειρία μέσω του Laver Cup και να… σταθεί -και πάλι- δίπλα σε μεγάλους τενίστες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ενισχύσει την Team Europe στο εφετινό Laver Cup, που θα διεξαχθεί το διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου στην “O2 Arena” του Λονδίνου (σ.σ. αυτή θα είναι η τρίτη του συμμετοχή).

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν σήμερα (10/08) ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και ο Νορβηγός Κάσπερ Ρούουντ θα συμπληρώσουν την σύνθεση της Team Europe. Εάν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, το υπόλοιπο… ρόστερ της ομάδας -αρχηγός της οποίας είναι ο Μπιόρν Μποργκ- συγκροτούν οι Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ και Ρότζερ Φέντερερ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Team Europe είναι αήττητη στο Laver Cup, καθώς επικράτησε στην Πράγα το 2017, στο Σικάγο το 2018, στη Γενεύη το 2019 και στη Βοστώνη το 2021.

Ενώ η σύνθεση της Team Europe είναι πλέον γνωστή, απομένει η ανακοίνωση των ονομάτων των δύο παικτών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της Team World, αρχηγός της οποίας είναι ο Τζον ΜάκΕνρο. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό, ότι θα ενισχύσουν την ομάδα, οι Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, Τέιλορ Φριτζ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Τζακ Σοκ.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook