Στέφανος Τσιτσιπάς – Κορεντέν Μουτέ 2-0: Με ανατροπή στο τάι μπρέικ πήρε τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Παρισιού

στέφανος-τσιτσιπάς-κορεντέν-μουτέ-2-0-1558852

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει ακάθεκτος στο Παρίσι και προς το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού νίκησε και τον Κορεντέν Μουτέ με 2-0 σετ [6-3, 7-6(3)] και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Με μία ανατροπή στο τάι μπρέικ του δευτέρου σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς “έκλεισε” το ματς κόντρα στον Μουτέ, No64 στην παγκόσμια κατάταξη, σε 1 ώρα και 39 λεπτά.

Μετά από ένα καλό πρώτο σετ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είδε τον 22χρονο Γάλλο να βρίσκει ρυθμό και να ξεσηκώνει τον κόσμο στην πατρίδα του στο δεύτερο σετ, φθάνοντας το ματς μέχρι το τάι μπρέικ. Εκεί μάλιστα ο Μουτέ πήρε και το προβάδισμα με 2-0, αλλά ο Τσιτσιπάς “απάντησε” και πήρε τελικά το σετ με 7-6 και τη νίκη με 2-0 σετ.

Ο Στέφανος περιμένει πια να μάθει τον αντίπαλό του στα προημιτελικά του Paris Masters, από τον αγώνα ανάμεσα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και τον Τόμι Πολ, ενώ ελπίζει ότι με την παρουσία του στη Γαλλία, μπορεί να φθάσει ακόμη και στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης (θα πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο).

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook