Στέφανος Τσιτσιπάς: H δήλωση για τα Harrods που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων – Τί απαντά ο πατέρας του

στέφανος-τσιτσιπάς-h-δήλωση-για-τα-harrods-πο-810927

Θύελλα αντιδράσεων στα social media έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά στο twitter. Ο αθλητής έγραψε: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα».

Ο Οδυσσέας Μητσόπουλος εξασφάλισε για την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» την απάντηση του πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολου.

«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο –όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods. Ο Στέφανος, που είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες.

Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια πολυκαταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

Και πρόσθεσε: «Τώρα προς το παρόν κάνει αποθεραπεία στο Λονδίνο και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί, δεν είναι για να πάει στα Harrods. Η επίσκεψή του εκεί έγινε για πρώτη φορά στη ζωή του».

Πηγή: tlife.gr

One thought on “Στέφανος Τσιτσιπάς: H δήλωση για τα Harrods που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων – Τί απαντά ο πατέρας του

  1. Καλά χαζός είνα αυτός τελείως. Αλλά χαλάλι του αφού υπάρχουν κάποιοι να τον χρηματοδοτούν για την προσφορά του στην ανθρωπότητα, εμένα δε μου πέφτει λόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook