Στέφανος Ντούσκος: Δεν είχα καμία στήριξη από την Πολιτεία | Video

στέφανος-ντούσκος-δεν-είχα-καμία-στήρ-1259279
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

Ο Στέφανος Ντούσκος χάρισε το πρώτο χρυσό στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όμως, όπως λέει, δεν είχε καμία στήριξη από την Πολιτεία στον αγώνα μέχρι να καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε κανείς άλλος Έλληνας κωπηλάτης.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στην κωπηλασία είναι ο Στέφανος Ντούσκος. Ο Έλληνας κωπηλάτης έγραψε ιστορία στο άθλημα και χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο και στους φετινούς Αγώνες αλλά και στην κωπηλασία για τη χώρα μας.

Ωστόσο, ο δρόμος μέχρι την τεράστια αυτή επιτυχία, ήταν ένας δρόμος ατελείωτων προπονήσεων και δυσκολιών.

Μιλώντας σήμερα στον Alpha, ο Στέφανος Ντούσκος αναφέρθηκε εκ νέου στις δηλώσεις που είχε κάνει ότι έφτασε κάποια στιγμή σε σημείο να τρώει παγάκια και τσίχλες για να καταπολεμήσει την πείνα του. «Ήταν στους Αγώνες στο Ρίο, προσπαθούσα να κρατηθώ στα 70 κιλά και μετά αποφάσισα να αλλάξω κατηγορία» είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε για «αμέτρητες ώρες προπόνησης» και τόνισε:

«Οι θυσίες είναι πολλές. Είμαστε 330 μέρες τον χρόνο και κάνουμε προπόνηση στον Σχοινιά και κάνουμε προπόνηση από το πρωί μέχρι το βράδυ, μόνο το μεσημέρι ξεκουραζόμαστε και τρώμε».

«Δεν κάνουμε τίποτα άλλο, αυτή είναι η ζωή μας. Πρέπει να ρίξεις ιδρώτα για να φτάσεις εκεί» πρόσθεσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

Κλείνοντας, ωστόσο, ανέφερε ότι είχε μια «στήριξη από το σωματείο, από την ομοσπονδία», αλλά, υπογράμμισε «από την Πολιτεία δεν είχα καμία στήριξη».

One thought on “Στέφανος Ντούσκος: Δεν είχα καμία στήριξη από την Πολιτεία | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook