Στέφανος Μάνος: Είδε… φως μετά από 106 ώρες στην παγωμένη Εκάλη – Το βίντεο με τα πεσμένα δέντρα στη γειτονιά του

στέφανος-μάνος-είδε-φως-μετά-από-106-ώρε-1180967

Αλλες εβδομήντα ώρες στο σκοτάδι χρειάστηκε να περάσει ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, μετά τη δραματική πρώτη έκκλησή του, μέσω του twitter για να δει το ρεύμα να επανασυνδέεται στο σπίτι του. Ετσι, μετά από συνολικά 106 ώρες, το ρεύμα επανηλθε στο σπίτι του κ.Μάνου στην Εκάλη, που επλήγη σφοδρά από την κακοκαιρία Μήδεια.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός έβαλε ευθέως εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ, υποστηρίζοντας πως φέρει την ευθύνη για το «blackout», ενώ άσκησε κριτική και στην κυβέρνηση.

Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Twitter από την αυλή του σπιτιού του, δείχνοντας τα πεσμένα δέντρα πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ. «Στις 15:00 εμφανίστηκαν δύο ευγενέστατοι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ να διαπιστώσουν την κατάσταση. Μετά από 105 ώρες χωρίς ρεύμα η κατάσταση φαίνεται στο βίντεο. Αναπτερώνεται η ελπίδα μου ότι το βράδυ θα έχω ηλεκτρικό και θέρμανση», έγραψε στην ανάρτησή του.

Επίσης, μιλώντας στο Mega δεν έκρυψε την οργή του για τις δύσκολες ώρες που περνάει τόσο ο ίδιος όσο και εκατοντάδες άλλες οικογένειες, βάζοντας στο στόχαστρο και τον Δήμαρχο της Κηφισιάς, τον οποίο χαρακτήρισε «ανύπαρκτο».

«Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι η δημόσια αυτή υπηρεσία δεν λειτουργεί ή λειτουργεί κατά τρόπο πρωτόγονο. Δεν ενημερώνει, περιφρονεί τους πολίτες. Ζητώ μια πληροφορία και μου δίνουν διάφορες αοριστολογίες και γενικότητες. Δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς προς τους πολίτες αυτός. Αν είχα ευθύνη κυβερνητική θα εξέταζα σοβαρά να απομακρύνουν από την υπηρεσία τον επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ. Για τον τρόπο που συμπεριφέρεται απέναντι στους πολίτες. Ο δήμαρχος Κηφισιάς είναι ανύπαρκτος τελείως» σημείωσε

thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook