Σταύρος Θεοδωράκης: Επιστρέφουν οι «Πρωταγωνιστές» – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα | Video

σταύρος-θεοδωράκης-επιστρέφουν-οι-π-1258566

Μια από τις πλέον επιτυχημένες εκπομπής επιστρέφει στην τηλεόραση. Ο λόγος για την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές».

Ο δημοσιογράφος ανήγγειλε την επιστροφή των πρωταγωνιστών με έναν πρωτότυπο τρόπο μέσου του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δυο instastories στα οποία πρωταγωνιστούν στο πρώτο δυο νεαροί skaters και στο δεύτερο ένα μουσικός.

Στο πρώτο όπου πρωταγωνιστούν οι νεαροί skaters ακούγονται να σχολιάζουν την επιστροφή της εκπομπής αναφωνώντας «σούπερ!» ενώ στο δεύτερο, ο μουσικός… μεταδίδει την πληροφορία ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης «ξαναμπαίνει στα βαθιά».

Οι πρώτες πληροφορίες, θέλουν τον Σταύρο Θεοδωράκη να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Alpha και οι «Πρωταγωνιστές» να βγαίνουν στον «αέρα» την ερχόμενη σεζόν.

Τα γυρίσματα για τους Πρωταγωνιστές» έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Σταύρος Θεοδωράκης το… μαρτύρησε με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει ο ίδιος και γράφει στην συνοδευτική λεζάντα: «Τα γυρίσματα ξεκίνησαν!».

 

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook