Σταύρος Δογιάκης: Προβληματίζει την ΕΛΑΣ ότι «αυτοκτόνησε» ανάμεσα στα 2 σπίτια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Συνδέονται οι δύο υποθέσεις;

σταύρος-δογιάκης-προβληματίζει-την-ε-1242243

Μπορεί σε αρκετούς να ακουστεί αστείο και βγαλμένο από ταινίες Πουαρό ή Σέρλοκ Χόλμς αλλά είναι ένα σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία! Γιατί ο Σταύρος Δογιάκης διάλεξε την συγκεκριμένη περιοχή για να «αυτοκτονήσει»;

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός κοντά στο Άι Γιάννη στο δάσος της Αγίας Παρασκευής, λίγα χιλιόμετρα βόρεια από τα δύο σπίτια του πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Το συγκεκριμένο δάσος συνδέει την Αγία Παρασκευή με τα Γλυκά Νερά από τον Υμηττό και βρίσκεται απομονωμένα και ταυτόχρονα κοντά στο πατρικό του πιλότου αλλά και την μεζονέτα όπου έμενε με την σύζυγό του και έμελλε να εξελιχθεί σε σπίτι τρόμου για την 20χρονη Καρολάιν!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δύο υποθέσεις συνδέονται γι’ αυτό και στην Αστυνομία εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και η αλήθεια είναι πως το γεγονός ότι ο Σταύρος Δογιάκης επέλεξε να «δώσει τέλος στη ζωή του» στο συγκεκριμένο σημείο προκαλεί ερωτηματικά!

Και ο λόγος είναι πως πριν «αυτοκτονήσει» ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Μαρούσι! Γιατί έφυγε από το Μαρούσι και τι τον οδήγησε στο συγκεκριμένο σημείο; Αν ήθελε να αυτοκτονήσει κάπου ερημικά γιατί δεν το έκανε στη Πεντέλη που βρίσκεται πιο κοντά στο Μαρούσι;

Όλα αυτά αποτελούν ερωτηματικά για την Αστυνομία και πιστεύουν πως το γεγονός ότι οι εξελίξεις με την δολοφονία της Καρολάιν διαδέχτηκαν την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη δεν είναι τυχαίο! Προς το παρόν πάντως δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό από την Αστυνομία.

Το σκίτσο του Μπάμπη για τον υποτιθέμενο ληστή μοιάζει πολύ με τον Σταύρο Δογιάκη! Τυχαίο;

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε η είδηση της αυτοκτονίας του Σταύρου Δογιάκη αρκετοί ήταν εκείνοι που σύνδεσαν τις δύο υποθέσεις!

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι που εξετάζει και η Αστυνομία, την ίδια στιγμή που έρχεται το σκίτσο που έδωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις Αρχές, ως υποτιθέμενο ληστή και μοιάζει φτυστά στον επιχειρηματία που έβαλε τέλος στην ζωή του!

Μένει να το δούμε μιας και τα σημειώματα του Σταύρου Δογιάκη ίσως και το κινητό του να μπορούν να φωτίζουν την απόφαση του να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως η ταύτιση των χαρακτηριστικών είναι ανατριχιαστική.

3 λόγοι που δείχνουν ότι ο Σταύρος Δογιάκης μάλλον δεν «αυτοκτόνησε» αλλά… δολοφονήθηκε!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τον θάνατο του Σταύρου Διογάκη με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως να δείχνουν… δολοφονία!

Αρχικά η Αστυνομία κρατάει τα χαρτιά της κλειστά για την συγκεκριμένη υπόθεση και το κατά πόσο μπορεί να συνδέεται με την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και τον συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ωστόσο 3 είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει και δείχνουν… δολοφονία και όχι «αυτοκτονία»

  • Πως γίνεται να αυτοκτόνησε με 2 σφαίρες; Κατάφερε με την πρώτη βολή στην καρδιά να επιζήσει και να ρίξει δεύτερη στο κεφάλι;
  • Γιατί αποφάσισε να αυτοκτονήσει μέσα σε χωράφι και όχι μέσα στο αυτοκίνητο; Έτσι κι αλλιώς σε ερημική περιοχή βρισκόταν! Τι σημασία έχει αν έπεφτε νεκρός στο αμάξι ή σε χωράφι; Μήπως δεν ήθελε ο δράστης να υπάρχουν αποτυπώματα;
  • Κολλητός φίλος του θύματος αποκάλυψε πως δύο μέρες πριν ο Σταύρος Δογιάκης ήταν σε γάμο σε έδειχνε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση!

Φυσικά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως άφησε σημείωμα, όμως οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα!

eretikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook