Σταύρος Δογιάκης: Αποκάλυψη-«βόμβα» του Μανώλη Σφακιανάκη – «Η ΕΛΑΣ ερευνά την υπόθεση ως έγκλημα»

σταύρος-δογιάκης-αποκάλυψη-βόμβα-τ-1242847

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον θάνατο του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με δύο τραύματα από σφαίρες, στο στήθος και το κεφάλι

Οι αρχές οδηγήθηκαν στο σενάριο της αυτοκτονίας, εξαιτίας δύο μηνυμάτων που φέρεται να είχε αφήσει ο Σταύρος Δογιάκης.

Παρόλα αυτά, τόσο η προηγούμενη συμπεριφορά του 53χρονου, ο οποίος ήταν ευδιάθετος, όσο και το γεγονός ότι πυροβολήθηκε δύο φορές, δημιουργούν ερωτηματικά.

Όπως είπε στα ΜΜΕ ο ειδικός ερευνητής και φίλος της οικογένειας του επιχειρηματία Μανώλης Σφακιανάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του, οι αρχές διερευνούν την υπόθεση ως έγκλημα. Όπως είπε «η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση θανάτου του Σταύρου Διογάκη ως έγκλημα. Η Αστυνομία και η Ασφάλεια Αττικής το διερευνά μέχρι και σήμερα ως έγκλημα. Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι πώς αυτός ο άνθρωπος μέσα σε πέντε μέρες άλλαξε διάθεση».

Οι άνδρες της Αστυνομίας διενεργούν προανάκριση για τον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη, έχουν έρθει σε επαφή με τους συγγενείς και τους φίλους του 53χρονου και αυτό που τους ενδιαφέρει, είναι να δουν, αν κρύβεται κάτι πίσω από την απόφασή του να δώσει τέλος στη ζωή του και αν υπήρξε κάποια πίεση ή πρόσωπα που οδήγησαν τον επιχειρηματία σε αυτή την απόφαση.Το μυστήριο με τον θάνατο Δογιάκη και την σχέση του με τον δολοφόνο της Καρολάιν

Ένα πέπλο μυστηρίου πλανάται γύρω από τον θάνατο του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, συνιδιοκτήτη της διάσημης ταβέρνας «Κρητικός». Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο Δογιάκης έδωσε τέλος στη ζωή του, όμως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός, «μαρτυρούν» ότι η υπόθεση φέρεται να μην αφορά αυτοχειρία.

Ο Σταύρος Δογιάκης ο οποίος όπως φέρεται να διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ετοιμαζόταν για να κάνει μια μεγάλη επένδυση στον χώρο της εστίασης. Οι σχέσεις με την οικογένειά του ήταν άριστες, ιδίως η σχέση που είχε με τον αδερφό του, με τον οποίο είχαν καταφέρει να συνεργαστούν και να «χτίσουν» ένα δυνατό όνομα στον χώρο.

Μάρτυρες από το στενό του περιβάλλον κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε σημάδια ότι θα μπορούσε να φτάσει σε αυτή την πράξη, το τελευταίο διάστημα όμως τον έβλεπαν προβληματισμένο και ανήσυχο.

Ο Σταύρος Δογιάκης εντοπίστηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στο ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη, με μια σφαίρα στην καρδιά και μία στον κρόταφο. Ο ίδιος είχε αφήσει χειρόγραφα σημειώματα στο σπίτι και στο αυτοκίνητό του τα οποία απευθύνονταν στον αδερφό του στον οποίο μάλιστα ζητούσε συγγνώμη.

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος επιχειρηματίας, βρέθηκε νεκρός, λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί από τις δικαστικές αρχές η απόφαση για την προφυλάκιση του καθ’ ομολογία δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Πηγή: eretikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook