Σταύρος Αρναουτάκης: «Ας δώσει καθένας την αγάπη που έχει στους συνανθρώπους μας»

σταύρος-αρναουτάκης-ας-δώσει-καθένα-973063

Σε κλίμα γιορτινό έψαλλαν σήμερα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη τα κάλαντα, παιδιά, φορείς και Σωματεία.

Η αφετηρία έγινε από το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη ζωή». Το προεδρείο, τα μέλη και οι επωφελούμενοι των δομών του Σωματείου ευχήθηκαν για τις γιορτές στον Περιφερειάρχη, στους Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Συριγωνάκη και Λάμπρο Βαμβακά και στους εντεταλμένους συμβούλους Κώστα Φασουλάκη και Ειρήνη Χουδετσανάκη που τους καλωσόρισαν στην Περιφέρεια.

«Θα βοηθήσουμε από την πλευρά μας και το 2020 για να δώσουμε ένα χαμόγελο στους ανθρώπους του Σωματείου», σημείωσε ο κ. Αρναουτάκης, μιλώντας για τα έργα στέγασης που θα εξελιχθούν και τα οχήματα μεταφοράς που θα ανανεώσουν τον στόλο των ειδικών λεωφορείων του Σωματείου.

Ακολούθησε η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου υπό την Διεύθυνση του αρχιμουσικού Λεωνίδα Τζωρτζάκη που εντυπωσίασε με την δεξιοτεχνία και την απόδοση των μουσικών στις διασκευές που έκαναν στα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Ακολούθησε η παιδική χορωδία της Π.Ε. Ηρακλείου υπό τη Διεύθυνση της Λένας Χατζηγεωργίου που έψαλε τα παραδοσιακά κρητικά κάλαντα των Χριστουγέννων ενώ η Νεανική χορωδία απέδωσε κλασικά και γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τα κρητικά κάλαντα συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων τραγούδησαν και στρατιώτες από την ΣΕΑΠ αλλά και το Σώμα Προσκόπων.

Τέλος, ο Σύλλογος Αλατσατιανών για άλλη μια χρονιά είχε ξεχωριστή παρουσία με τα παραδοσιακά κάλαντα του τόπου καταγωγής των μελών του.

«Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, σε όλο τον κόσμο, με υγεία, ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία. Κι ας δώσει ο καθένας την αγάπη του στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Χρόνια πολλά», τόνισε ο κ. Αρναουτάκης στην ευχετήρια δήλωσή του για τα Χριστούγεννα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook