Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες αποκαλύψεις για τα ροζ βίντεο – Το site με οίκους ανοχής, το ψευδώνυμο και η μήνυση

στάθης-παναγιωτόπουλος-νέες-αποκαλύ-1345772

Μορφή “χιονοστιβάδας” έχουν πάρει οι καταγγελίες για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τη δημοσίευση ροζ βίντεο με πρώην συντρόφους του. Υπενθυμίζεται ότι ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν σήμερα, ο παρουσιαστής να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την πρώτη μήνυση σε βάρος του, αλλά προσωρινά κρατούμενος για τη δεύτερη μήνυση που κατατέθηκε χθες από 42χρονη, η οποία αναγνώρισε τον εαυτό της σε ροζ βίντεο που ήταν αναρτημένο στο διαδίκτυο.

Έπειτα κι απ’ αυτή την εξέλιξη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών πίσω στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τη νέα μήνυση κατέθεσε χθες το βράδυ μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία σήμερα είναι παντρεμένη. Η γυναίκα είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, που γυρίστηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένα στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει το mega, η γυναίκα διατηρούσε σχέση με τον παρουσιαστή την επίμαχη περίοδο και φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι της υποσχέθηκε πως θα παντρευτούν, σε μία προσπάθεια να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η 42χρονη βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί αναρτημένα σε ελληνική ιστοσελίδα, που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Αυτό που προκαλεί αίσθηση, είναι ότι στο site όπου η 42χρονη εντόπισε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης στον παρουσιαστή από άλλους χρήστες.

Οι αστυνομικές Αρχές φέρονται να έχουν καταλήξει στο ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν ότι χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή. Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, από τις μέχρι τώρα έρευνες, η αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο παρουσιαστής είχε αναρτήσει και στο δικό του κανάλι αλλά και σε άλλα site τουλάχιστον 20 βίντεο και δεκάδες φωτογραφίες, όπου απεικονίζονται 6 με 7 γυναίκες. Κάποιες είναι αναγνωρίσιμες και κάποιες άλλες όχι.

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου είπε, αναφερόμενος στη μήνυση που κατέθεσε χθες η 42χρονη, πως ο πελάτης του ισχυρίζεται πως “τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο, γιατί από τις αρχές του 2019 – αυτός είναι ο ισχυρισμός του και μένει να αποδειχθεί από τις έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – ότι έκτοτε δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τέτοιες δραστηριότητες, αυτός είναι ο ισχυρισμός του”.

“Υπάρχει πάντα η μετάνοια”, συμπλήρωσε ο Γιώργος Δακουράς, ενώ εκτίμησε ότι “η συγγνώμη που έχει ζητήσει είναι και πραγματική και την εννοεί, από εκεί και πέρα δεν μπορώ ούτε στην ψυχή του καθενός να μπω αλλά θεωρώ ότι η συγγνώμη που έχει ζητηθεί δεν μπορεί να μην είναι ειλικρινής”.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έπειτα απ’ αυτές τις εξελίξεις, τόνισε ότι “είναι όπως είναι κάθε άνθρωπος που υφίσταται όλο αυτό”.

Αναφερόμενος στη δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα που έχει ασκηθεί σε βάρος του παρουσιαστή επισήμανε ότι “οι νομικοί ισχυρισμοί παραμένουν, ένας από τους ισχυρισμούς του ότι η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος μπορεί να είναι και εσφαλμένη”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook