Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφεση από τον εισαγγελέα – Θα δικαστεί ξανά για κακούργημα

στάθης-παναγιωτόπουλος-έφεση-από-τον-1383272

Πρόσφατα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε για πλημμέλημα με ποινή 5 χρόνια

Νέα δεδομένα προκύπτουν για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διαφώνησε με τη δικαστική απόφαση με την οποία ο παρουσιαστής καταδικάστηκε για πλημμέλημα και άσκησε έφεση για να δικαστεί ξανά αλλά αυτή τη φορά για κακούργημα.

Αυτή η ανατροπή σημαίνει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα καθίσει στο ειδώλιο με δεδομένο ότι μπορεί να καταδικαστεί πλέον και για κακούργημα με ποινή έως και 10 έτη.

Πρόσφατα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε για πλημμέλημα με ποινή 5 χρόνια.

Η δικηγόρος της 30χρονης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα Πριλή, μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Τί Λες τώρα» για την υπόθεση: «Η πελάτης μου είναι ικανοποιημένη για την εξέλιξη και περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν επικοινωνήσει με εμένα αλλά και την παθούσα, και έχουν εκφράσει επανειλημμένα τη στήριξή τους προς την εντολέα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Περίμενα μια συγγνώμη» έλεγε η 30χρονη μετά τη δίκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είχε εκφράσει την απογοήτευσή της μετά την απόφαση του δικαστηρίου να επιβάλει 5ετή ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή και 10.000 ευρώ πρόστιμο στον παρουσιαστή.

Όπως ανέφερε στις αρχές Φεβρουαρίου 2022, η 30χρονη που έκανε μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαρροή βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο παρά τη θέλησή της: «Είμαι απογοητευμένη που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παραπέμφθηκε σε κακούργημα και που ειπώθηκαν προσβλητικά για μένα πράγματα από την πλευρά των συνηγόρων».

«Ήταν πολύ ψυχοφθόρα η διαδικασία. Δεν έχω βρεθεί ξανά σε δικαστήριο για να πρέπει να περιγράψω όλα αυτά που συνέβησαν. Ήταν έντονο. Μέσα στον πανικό μου ξέχασα να αναφέρω πράγματα. Δεν ήταν πλήρης η κατάθεσή μου. Ήταν έντονο το στρες. Σχεδόν έτρεμα. Ήμουν αισιόδοξη ότι θα γίνει κακούργημα η πράξη, κάτι που τελικά δεν έγινε. Με στεναχώρησε, αν και, όπως είπε και η δικηγόρος μου, σε βαθμό πλημμελήματος αυτή ήταν η μέγιστη ποινή που μπορούσε να πάρει χωρίς ελαφρυντικά. Οπότε, αυτό είναι σημαντικό. Πάλι για μένα αυτό θα είναι λίγο», σημείωνε η 30χρονη καταγγέλλουσα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μάλιστα, η ίδια είχε σχολιάσει και την απόφαση του Στάθη Παναγιωτόπουλου να μην παραστεί στο δικαστήριο, λέγοντας ότι: «Περίμενα ότι θα έρθει να δώσει μια καλή εικόνα. Να πει μια συγγνώμη. Να πει τον λόγο που το έκανε».

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook