Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν έχει οριστεί ακόμα δικάσιμος – Τι συμβαίνει με την αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα»

στάθης-παναγιωτόπουλος-δεν-έχει-ορισ-1461403

Το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας λίγο καιρό πριν όταν και έγινε γνωστό πως ο ίδιος είχε δημοσιεύσει ροζ βίντεο σε site πορνογραφικού περιεχομένου εν αγνοία της συντρόφου του. Ο παρουσιαστής και ένα από τα μέλη των Ράδιο Αρβύλα επί σειρά ετών, αναμένει να οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση του, κάτι το οποίο φαίνεται πως θα αργήσει αρκετά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τα όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Τρίτης (07/06) η δικάσιμος αναμένεται να οριστεί τέλος του χρόνου ή αρχές του επόμενου.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου εξήγησε ότι δεν έχει οριστεί ακόμα η δικάσιμός του. Έτσι η ημερομηνία που θα δικαστεί είναι μέχρι στιγμής άγνωστη.

Τι συμβαίνει με την αγωγή των Ράδιο Αρβύλα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2021, όταν και η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήρθε στο προσκήνιο, έγινε γνωστό πως οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα θα κινηθούν νομικά κατά του πρώην -πλέον- συνεργάτη τους.

Τι συμβαίνει όμως με την αγωγή αυτή των Ράδιο Αρβύλα κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και σε τι φάση βρίσκεται;

Ο νομικός εκπρόσωπος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δήλωσε ότι δεν έχει λάβει κάτι από τους Ράδιο Αρβύλα μέχρι τώρα. «Μου είπε ότι στα χέρια του δεν έχει απολύτως κανένα νομικό έγγραφο» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχει μια πιθανότητα να μην έχει λάβει το συγκεκριμένο έγγραφο ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και να έχει πάει η αγωγή στα χέρια του ίδιου του Στάθη Παναγιωτόπουλου».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook