Στάθης Άνθης: Η οικογένεια του κλήθηκε για αναγνώριση σορού στην Αγγλία

στάθης-άνθης-η-οικογένεια-του-κλήθηκε-1206723

Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση του αγνοούμενου 33χρονου στέλνει την αγωνία στα ύψη

Μια σορό που εντοπίστηκε στα νερά του Bigbury Bay κλήθηκε να αναγνωρίσει η οικογένεια του Στάθη Άνθη, του αδερφού του ηθοποιού Δημήτρη Άνθη, που αγνοείται εδώ και πάνω από έναν μήνα από τη συγκεκριμένα περιοχή, που βρίσκεται στη νότια ακτή του Devon στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση των Αρχών αναφέρεται: «Χθες περίπου στις 17:00, η ακτοφυλακή του Φάλμουθ επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί».

Τα ίχνη του Στάθη Άνθη, γνωστού και ως Σταν στους φίλους του, έχουν χαθεί από τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου. Πρόσφατα, σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο που είχε έρθει στη δημοσιότητα από την εκπομπή «Φως στο τούνελ», ο αγνοούμενος ακουγόταν αναστατωμένος να αναφέρεται σε ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν, λίγες μέρες πριν ο ίδιος εξαφανιστεί.

Επίσης, όπως αποκαλύφθηκε στην ίδια εκπομπή, αγνοούμενος τον τελευταίο καιρό είχε στείλει βιογραφικά σε άλλες επιχειρήσεις, γιατί για κάποιο λόγο ήθελε να φύγει από το χώρο εργασίας του, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ένα βίντεο – ντοκουμέντο όπου ένας βασικός μάρτυρας δείχνει τον τόπο και το πώς χάθηκε το ξημέρωμα της 8ης Μαρτίου ο 33χρονος.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook