Σταθερή η κατάσταση του 12χρονου που τραυματίστηκε στο τροχαίο στο Συρίλι – Κρίσιμες ώρες για τον 10χρονο που παρασύρθηκε από τα κύματα

σταθερή-η-κατάσταση-του-12χρονου-που-τρα-1267793

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, το 12χρονο αγόρι που τραυματίστηκε το πρωί της Κυριακής, στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στον κόμβο του ΒΟΑΚ στον Ταυρωνίτη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης το παιδί ήρθε χθες από τα Χανιά, με αιμοπνευμοθώρακα. «Αντιμετωπίζεται συντηρητικά, δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί και οι προοπτικές του είναι καλές. Η κατάσταση του κρίνεται σταθερή».

Η μητέρα του παιδιού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ η γυναίκα από την Ιταλία, η οποία επέβαινε στο δεύτερο όχημα, νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική για παρακολούθηση.

Tην ίδια στιγμή, κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 10χρονου παιδιού, που παρασύρθηκε από τα κύματα, το πρωί του Σαββάτου, σε παραλία στις Γούρνες.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαλκιαδάκης, το παιδί παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα. «Η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Έχει εγκεφαλικό οίδημα και αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook