Σταθάκης, Βαγιωνάκη, Μπαλωμενάκης, Μανιμανάκη στις τελευταίες επισκέψεις στα Χανιά | Photos

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης επισκέφτηκε την Πέμπτη 4/7 τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Συνομίλησε με τη Διευθύντρια κ. Δοξάκη και τους εργαζόμενους κι ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα της Υπηρεσίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Σταθάκης, με τους Βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνη Μπαλωμενάκη, επισκέφτηκαν τη Διεύθυνση Δασών Χανίων. Συζήτησαν με τη Διευθύντρια κ. Σκλαβάκη και τους εργαζόμενους κι ενημερώθηκαν για το έργο της Υπηρεσίας. Ο Υπουργός τόνισε τη σημασία της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών, της Κτηματογράφησης και της αναβάθμισης του ρόλου του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Κρήτης για την πολύπλευρη ανάπτυξη του Νομού.

Τέλος, την Παρασκευή 5/7 ο κ. Σταθάκης και η υποψήφια Βουλευτής Κατερίνα Μανιμανάκη επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Χανίων και συναντήθηκαν με τη Διοίκηση κι εκπροσώπους των εργαζόμενων. Η στήριξη της δημόσιας υγείας αποτελεί βασική επιλογή της Κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με επακόλουθο την ουσιαστική ενίσχυση και του Νοσοκομείου Χανίων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κι εξοπλισμό.
zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ