Επίθεση Σταθάκη σε Κασσελάκη: Ας σοβαρευτούμε, η πολιτική αφορά τις ζωές των ανθρώπων

επίθεση-σταθάκη-σε-κασσελάκη-ας-σοβαρ-1679370

«Ο Κασσελάκης είναι ο πρώτος έλληνας πολιτικός, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, ανεξαρτήτως κόμματος, που δεν ξερει ότι τα Κατεχόμενα είναι «ψευδοκράτος», ο πιο διαδεδομένος πολιτικός όρος ever», σχολιάζει με ανάρτησή του ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης συνεχίζει λέγοντας ότι «Ο υποψηφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλά κάνει και κρύβεται απο την τηλεόραση εδώ και 15 ημέρες και δεν δίνει συνεντεύξεις ή αρνείται τα debate. Θα είχαμε εντυπωσιαστεί από την άγνοια, όχι των ελληνικών, αλλά των μεγάλων θεμάτων της οικονομίας και της Πολιτικής»

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Ο Κασσελάκης είναι ο πρώτος έλληνας πολιτικός, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, ανεξαρτήτως κόμματος, που δεν ξερει ότι τα Κατεχόμενα είναι «ψευδοκράτος», ο πιο διαδεδομένος πολιτικός όρος ever. Η Κύπρος είναι ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, μέλος της ΕΕ. Ο ίδιος είπε οτι το ξέρει, αλλα δεν ξέρει καλά ελληνικά.

Θα τον πίστευα, αλλά με τη μουσουλμανικη μειονότητα επίσης δεν τα πήγε καλά, και στα ελληνικα και στα πολιτικά. Εμφανώς αγνοεί τη Συμθήκη της Λωζάνης. Φαντάζομαι τι θα συνέβαινε να χρειαζόταν να εξηγήσει τα ελληνοτουρκικά!!!!!!

Ο υποψηφιος Πρόεδρος του Συριζα καλά κάνει και κρύβεται απο την τηλεόραση εδώ και 15 ημέρες και δεν δίνει συνεντεύξεις ή αρνείται τα debate. Θα είχαμε εντυπωσιαστεί από την άγνοια, όχι των ελληνικών, αλλά των μεγάλων θεμάτων της οικονομίας και της Πολιτικής (βλ. Αποκαλυπτική η συνέντευξη με Χαρίτο στο Κόντρα).

Η Πολιτική είναι πολυ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ γιατι αφορά τος ζωές των ανθρώπων, εκατομμυριων ανθρώπων. Ας σοβαρευτούμε!!!!!!!!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook